ΚΡΗΤΗ. Τραγικό ατύχημα σημειώθηκε στην Κρήτη, σε κρεοπωλείο του Ασημίου Μεσσαράς Ηρακλείου, όπου το χέρι εργαζόμενης εγκλωβίστηκε σε κρεατομηχανή.

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών στο ΠΑΓΝΗ όπου οδηγήθηκε, η άτυχη γυναίκα υποβλήθηκε σε επέμβαση ακρωτηριασμού του χεριού της.

Η νεαρή κοπέλα, μητέρα δύο παιδιών, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με το χέρι στη μηχανή του κιμά και σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα cretalive.gr στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό του άκρου, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Από την αρχή, άλλωστε, είχε σχεδόν αποκλειστεί ότι η προσπάθεια για τη διάσωση του χεριού της θα ήταν επιτυχής, λόγω του τραύματος στην περιοχή του καρπού.

Η νεαρή γυναίκα χειρουργήθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου το μεσημέρι της Τρίτης 13 Ιανουαρίου και όπως δημοσίευσε το neakriti.gr, από τις πρώτες στιγμές του τραυματισμού της έδειξε απίστευτη ψυχραιμία και υπομονετικά περίμενε τις πρώτες βοήθειες, ακολουθώντας τις οδηγίες των ανδρών της ΕΜΑΚ.

Από την πρώτη στιγμή στο κατάστημα έφτασαν άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας προκειμένου να αφαιρέσουν το μεγαλύτερο μέρος της μηχανής από το χέρι της άτυχης γυναίκας, η οποία στη συνέχεια παρελήφθη από το γιατρό και τους διασώστες του ΕΚΑΒ για τη μεταφορά της στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις