ΕΛΛΑΔΑ. Η Βίκυ Κάβουρα είναι ένα από τα θύματα του λογιστή που φαίνεται να απαγχονίστηκε και μιλάει για το περιστατικό στην εκπομπή «Happy Day».

Βίκυ Κάβουρα: «Έπεσα θύμα του λογιστή που βρέθηκε απαγχονισμένος»

«Μια πολύ γνωστή εταιρεία έδινε 60 και παραπάνω αυτοκίνητα σε μια άλλη εταιρεία με μόνο 3 υπαλλήλους ώστε να μην τα εκμεταλλεύεται. Δεν υπάρχει κάποια λογική σε αυτό…

Εγώ και πολύς κόσμος, νοικιάσαμε, από αυτούς αυτοκίνητα και πληρώναμε κάθε μήνα το ανάλογο ποσό. Δίναμε ως εγγύηση χρήματα ή κάποιο αυτοκίνητο. Αυτά τα χρήματα έχουν χαθεί. Κάλεσα τον 50χρονο λογιστή για να τον πληρώσω.

Ήταν σε μία άθλια κατάσταση δεν μπορούσε να επικοινωνήσει. Τρόμαξα αλλά δεν έδωσα σημασία. 2-3 μέρες μετά πληροφορήθηκα για αυτό που έγινε και σοκαρίστηκα. Πάρα πολύς κόσμος την έχει πατήσει με αυτήν την υπόθεση και έχουμε μείνει χωρίς αυτοκίνητο. Το αυτοκίνητό μου έχει χαθεί. «Έφαγα» μια κλήση και δεν ξέρω ποιος το έχει. Είναι το όνομά μου.»

Δημοσιογράφος: Είχατε πάρει leasing μέσω του 50χρονου λογιστή και είχατε δώσει εγγύηση ένα δικό σας αυτοκίνητο;

Βίκυ κάβουρα: Εγώ και πολύς κόσμος. Δεν ξέρω που είναι τώρα το αυτοκίνητό μου.

Δημοσιογράφος: Το αυτοκίνητο αυτό κυκλοφορεί τώρα γιατί έχετε λάβει και μια κλήση;

Βίκυ Κάβουρα: Ναι. Ο λόγος που το αναφέρω είναι γιατί ξέρω ότι πάνω από 60 -70 άτομα την έχουν «πατήσει» και είναι δύσκολα, πολύ δύσκολά αυτές της ημέρες. Μπορούμε να επικοινωνήσουμε όλοι μαζί και να προσπαθήσουμε ότι μπορούμε να το διεκδικήσουμε. Είναι κρίμα. Την «πατήσαμε». Ο 50χρονος λογιστής ήταν εξαιρετικός προς όλους μας, πίστευε στον θεό και ήταν με τον καλό λόγο στο στόμα.

Δημοσιογράφος: Πώς καταλάβατε ότι υπάρχει κάποια απάτη και παραδώσατε το αυτοκίνητο;

Βίκυ Κάβουρα: Δεν το κατάλαβα. Το είδα στις ειδήσεις και τα έχει κατασχέσει όλα η αστυνομία και λογικό είναι . Θα μπορούσε η εταιρεία να μας στείλει κάποια ειδοποίηση και όχι να τα μαζεύει η αστυνομία. Μου μάζεψαν το αυτοκίνητο στο δρόμο, μια άλλη κοπέλα το έφτιαχνε σπίτι της, δεν της το είπαν ποτέ και πήγε να το δηλώσει για κλοπή. Πολύ άσχημη κατάσταση. Προσπαθούμε να δούμε από πού μας ήρθε.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις