ΕΛΛΑΔΑ. Την ίδια στιγμή που οι ετοιμασίες για το 40ήμερο μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου το Σαββατοκύριακο, 18 και 19 Φεβρουαρίου βρίσκονται στην τελική ευθεία, δεν έχει τέλος η φημολογία που θέλει τον Παύλο να επιστρέφει στην Ελλάδα προκειμένου να ασχοληθεί ενεργά με την πολιτική.

Οι φήμες που έχουν κυκλοφορήσει για τον πρωτότοκο γιο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, είτε να ιδρύει δικό του κόμμα με επικεφαλής τον ίδιο για να κατέβει στις επερχόμενες εκλογές, είτε να δώσει «χρησμό» σε κάποιον εκλεκτό του με τον ίδιο να είναι στο παρασκήνιο, με ενεργή ωστόσο συμμετοχή.

Οι πληροφορίες αυτές, που ούτε επιβεβαιώνονταν ούτε διαψεύδονταν, προέρχονταν από ανθρώπους γύρω από το περιβάλλον της τέως βασιλικής οικογένειας, ενώ ενισχύθηκαν από την είδηση ότι ο Παύλος με την οικογένειά του αναζητούν κατοικίες μία στην Αθήνα και μία στις Σπέτσες.

Παύλος: Διαψεύδουν κατηγορηματικά

Σε επικοινωνία του MEGA με το περιβάλλον του Παύλου, διαψεύδεται για πρώτη φορά κατηγορηματικά οποιαδήποτε ενασχόλησή του με την πολιτική.

«Διαψεύδεται κατηγορηματικά κάθε σενάριο για ανάμειξη του Παύλου στην πολιτική. Δεν πρόκειται ούτε να ιδρύσει κόμμα, ούτε να βρίσκεται πίσω από κάποιο άλλο. Η αρχή της οικογένειας συνολικά, είναι πως δεν είναι δυνατόν ο Παύλος ή οποιοδήποτε άλλο μέλος της οικογένειας, να εκπροσωπεί μόνο ένα κομμάτι του λαού.

»Αυτό θα συνέβαινε με την ίδρυση ενός κόμματος ή ενός πολιτικού φορέα, κάτι που κανείς δεν επιθυμεί».

Όσον αφορά τις συζητήσεις για αγορά ακινήτων στην Ελλάδα, οι ίδιες πηγές αναφέρουν:

«Έχουν γίνει διάφορες προτάσεις για αγορά ακινήτου και ο Παύλος θα αποφασίσει. Η αγορά ακινήτου όμως δε θα πρέπει να συνδεθεί με την προοπτική της μόνιμης εγκατάστασης στη χώρα.

»Ο Παύλος θέλει να βρίσκεται πιο κοντά στην Ελλάδα ως αρχηγός της οικογένειας και θέλει να έχει μια μόνιμη βάση όταν έρχεται με την οικογένειά του».

Παρακολουθήστε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο:

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις