ΕΛΛΑΔΑ. Η Χαρά Βέρρα μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η εγγονή της σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα.

Ανάμεσα σε όσα είπε στο περιοδικό «Λοιπόν», η τραγουδίστρια αναφέρθηκε και σε ένα ακραίο περιστατικό που συνέβη σε νυχτερινό κέντρο την ώρα που τραγουδούσε, ενώ δήλωσε ότι είναι υπέρ των πλαστικών επεμβάσεων.

Για τη συνονόματη εγγονή της είπε:

«Η Χαρούλα μου, το καμάρι μου, ο άγγελός μου! Έχει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα, δεν μιλάει, δεν περπατάει, δεν κάθεται, δεν τρώει, τα φαγητά της είναι αλεσμένα. Ακόμα δεν έχουν βρει το σύνδρομο, είναι κάτι σπάνιο. Όταν γεννήθηκε, έστειλα τις εξετάσεις στην Αμερική και μου είπαν ότι το μωρό δεν έπρεπε να γεννηθεί, δεν υπάρχει καμία θεραπεία, το παιδί αυτό θα ζει έτσι. Καταλαβαίνει τα πάντα, ακούει, αλλά δε μπορεί να μιλήσει, ενώ πηγαίνει σε ειδικό σχολείο.

Η Χαρούλα είναι ένας άγγελος, είναι όμορφη, πανέξυπνη. Ο Θεός το έκανε για κάποιο λόγο να είναι έτσι. Όλο γελάει, ούτε ακούγεται, άμα της δώσεις να φάει, θα φάει, αν χρειαστεί να την αλλάξεις… Δεν θα κλάψει για τίποτα, εκτός άμα την μαλώσεις ή αν φύγει η μάνα της, τρελαίνεται από τη χαρά της».

Για τη στιγμή που τραυματίστηκε καταλάθος από πελάτη σε μαγαζί, όπου εμφανιζόταν, είπε: «Πολλά έχουν συμβεί. Αυτό που θυμάμαι έντονα όμως έγινε σε νυχτερινό μαγαζί. Ένας πελάτης μού παρήγγειλε το "Να κάνω ζημιές" και έφερε τούμπα το τραπέζι στην πίστα, και ήρθε στο κεφάλι μου. Τραγουδούσα στη γωνία της πίστας και όπως το αναποδογυρίζει με βρίσκει ακριβώς στη γωνία του τραπεζιού ανάμεσα στα φρύδια μου. Με πήγανε σηκωτή στο νοσοκομείο. Έκανα 12 ράμματα. Ο άνθρωπος βέβαια τρελάθηκε από την αγωνία του. Δεν περίμενε ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο. Σταμάτησα το πρόγραμμα, με πήγανε κάτω στην κουζίνα, έτρεχε κι αυτός από πίσω, μου ζήταγε συγγνώμη γονυπετής ο κακομοίρης. Να φανταστείς ότι έχουμε γίνει οι καλύτεροι φίλοι τώρα. Έπαθε σοκ ο άνθρωπος, "πώς δεν σε σκότωσα" μου έλεγε. Φαντάσου ότι για λίγα χιλιοστά πιο αριστερά, θα έχανα το μάτι μου. Καταλαβαίνεις πόσο σοβαρό ήταν».

https://www.instagram.com/p/CnH883XM4EZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τέλος, αναφορικά με τις πλαστικές επεμβάσεις, η Χαρά Βέρρα δήλωσε πως είναι υπέρ, λέγοντας:

«Αν πρέπει να κάνεις κάτι για να βελτιώσεις την εμφάνισή του, γιατί όχι. Εγώ βέβαια έχω βάλει μόνο χείλη, τίποτα άλλο. Είχα μικρά χείλη και αποφάσισα πριν από 6 μήνες να φτιάξω το σχήμα τους. Ούτε μπότοξ έχω κάνει, ούτε τίποτα ακόμη. Αν χρειαστεί όμως στο μέλλον κάτι να βελτιώσω, θα το κάνω».

https://www.instagram.com/p/CnwFcxKs4at/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις