ΕΛΛΑΔΑ. Σε καταγγελία προχώρησε μια ιδιοκτήτρια ενός σπιτιού εργατικής κατοικίας, το οποίο πλέον έχει βγει «στο σφυρί», ενώ είναι ακατάσχετο βάσει νομοθεσίας.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» το πρωί της Δευτέρας (27/03), η κ. Ελένη επεσήμανε πως δεν έχει χρέη από στεγαστικό δάνειο, αλλά από ένα κεφάλαιο κίνησης ύψους 7.000 ευρώ, ενώ τόνισε πως δεν είναι εγγυήτρια και δεν είναι η βασική κάτοχος του δανείου.

«Αυτό το σπίτι το έχουν οι γονείς μου με παραχωρητήριο από τη δεκαετία του ’80, από το 1987. Είναι της μητέρας μου. Είναι δάνειο αγοράς ενός αγροτικού αυτοκίνητου. Πάρθηκε αυτό το δάνειο από τον πατέρα μου, η μητέρα μου ήταν εγγυήτρια, ήταν ένα χαμηλό δάνειο 6.500-7.000 ευρώ, δεν μπόρεσε αυτό το δάνειο να αποπληρωθεί εγκαίρως με αποτέλεσμα να προσχωρήσει και να πουληθεί σε funds και να επιβληθεί στο σπίτι αυτό πλειστηριασμός ενώ είναι ακατάσχετο», είπε αρχικά.

«Στον πλειστηριασμό βγήκε 29.000 ευρώ όμως σε επικοινωνία που είχα τον Φεβρουάριο φέτος, έναν χρόνο μετά έγινε 39.000 ευρώ. Βγήκε αυτό το σπίτι σε πλειστηριασμό τον Οκτώβρη του 2022 ο οποίος δεν ολοκληρώθηκε από θέμα τύχης καθώς δεν βρέθηκαν πλειοδότες. Όφειλε να γνωρίζει το fund και όσοι ανακατεύονται με αυτό, ότι είναι της εργατικής κατοικίας», συμπλήρωσε η κ. Ελένη.

Σημειώνεται ότι κ. Ελένη έχει στείλει εξώδικο προκειμένου να αρθεί η κατάσχεση.

Η καταγγελία:

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις