ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ. Συνταρακτική είναι η μαρτυρία της 45χρονης γυναίκας που έπεσε θύμα κακοποίησης από τον εν διαστάσει σύζυγό της στη Δραπετσώνα. Ο άνδρας τη βίασε, την ξυλοκόπησε και της επιτέθηκε με κουζινομάχαιρο στον λαιμό, προκαλώντας της σοβαρά τραύματα.

Σε κατάσταση σοκ, η γυναίκα μίλησε στην κάμερα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star σημειώνοντας πως ακόμα δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι ο πατέρας του 15χρονου παιδιού της την κακοποίησε με αυτόν τον βάρβαρο τρόπο. Όπως είπε της επιτέθηκε, όταν του ζήτησε να χωρίσουν.

«Του είπα ότι θέλω να χωρίσουμε. Προσπάθησε να με σκοτώσει! Πήρε το μαχαίρι από την κουζίνα, με τράβηξε από τα μαλλιά και επιχείρησε να μου κόψει τον λαιμό», δήλωσε η γυναίκα που κατήγγειλε τον άνδρα στην αστυνομία. Όπως είπε στη συνέχεια, όταν ο 43χρονος συνειδητοποίησε ότι οι γείτονες κατάλαβαν όσα είχαν συμβεί μέσα στο διαμέρισμά τους, πήρε το παιδί και τράπηκε σε φυγή.

Η κατάφερε να ξεφύγει από τη μανία του συζύγου της, πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα και κατήγγειλε το περιστατικό. Ο άνδρας εξαφανίστηκε, όμως λίγη ώρα αργότερα συνελήφθη.

Η ίδια κατήγγειλε ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που πέφτει θύμα κακοποίησης, αλλά και στο παρελθόν ο σύζυγός της είχε αντίστοιχη συμπεριφορά. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία από αστυνομικούς της Yποδιεύθυνσης Aσφάλειας Πειραιά.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις