ΑΘΗΝΑ. Δημοσιογράφος στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής, δέχθηκε επίθεση από θηριώδη ξανθιά Ρομά, η οποία τον στρίμωξε ανάμεσα σε δυο αυτοκίνητα και τον κλώτσησε στα γεννητικά όργανα για να τον ληστέψει. Το αδιανόητο περιστατικό, σημειώθηκε στις 11:40 το πρωί της Τετάρτης.

Σύμφωνα με το protothema.gr, ο 60χρονος, βάδιζε αμέριμνος σε κεντρικό δρόμο της Αγίας Παρασκευής κρατώντας σακούλες απο το σούπερ μάρκετ, όταν εμφανίστηκε μπροστά του μια γιγαντόσωμη ξανθιά Ρομά γύρω στα 45 και τον ρώτησε αν ήθελε βοήθεια. Εκείνος, απάντησε αρνητικά και συνέχισε την πορεία του χωρίς να αντιληφθεί ότι η γυναίκα τον ακολουθούσε. Ξαφνικά, λίγα μέτρα πιο κάτω η θηριώδης ξανθιά Ρομά πετάγεται ξανά μπροστά του τον στριμώχνει ανάμεσα σε δύο οχήματα και του ρίχνει μια δυνατή κλωτσιά στα γεννητικά όργανα.

Ο δημοσιογράφος, σωριάζεται στην άσφαλτο, και τότε η γυναίκα ληστής, του αρπάζει το πορτοφόλι από την τσέπη και αρχίζει να τρέχει. Όπως είπε την είδε να μπαίνει σε ένα αυτοκίνητο μπλε μάρκας Suzuki, όπου οδηγούσε ένας άντρας και έφυγαν αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα. Το πορτοφόλι του θύματος περιείχε 150 €, το δίπλωμα οδήγησης, ταυτότητα, ταυτότητα της ΕΣΗΕΑ, μια κάρτα ανάληψης και πιστοποιητικό πέντε εμβολιασμών Covid.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις