ΕΛΛΑΔΑ. Η συγγραφέας, Κατερίνα Πλουμιδάκη, μίλησε για την επέμβαση που της κατέστρεψε το πρόσωπο και κόντρεψε να χάσει τη ζωή της.

Όπως αποκάλυψε στο protothema.gr, εδώ και δύο χρόνια η καθημερινότητά της έχει μετατραπεί σε εφιάλτη, καθώς μετά από μια αποτυχημένη πλαστική χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης συνθετικού κολλαγόνου από την περιοχή των χειλιών, από Έλληνα πλαστικό χειρουργό στην Φλόριντα, που της συστήθηκε ως ειδικός με εκατοντάδες πελάτες από όλη την Βόρειο και την Λατινική Αμερική, λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή της.

Μάλιστα, η Κατερίνα Πλουμιδάκη εξομολογήθηκε ότι σκέφτηκε να βάλει τέλος στη ζωή της. «Αυτή η επέμβαση είναι από τις 19 Ιουλίου του 2021. Έχω πολύ δρόμο ακόμα καθώς μου είπαν πως από τη μία μεριά του προσώπου μου είπαν πως μου λείπει 30-40 % του ιστού, και των αιμοφόρων αγγείων. Οπτικά δεν φαίνεται αλλά δεν μπορώ να εγχειριστώ τώρα γιατί θα νεκρωθεί το σημείο καθώς δεν έχω καλή αιμάτωση. Για δύο χρόνια δεν μπορώ να κάψω τίποτα», είπε αρχικά στο Mega και την εκπομπή Live News για την επέμβαση.

Δείτε βίντεο:

Η γνωριμία με τον γιατρό σε χιονοδρομικό κέντρο

Όλα ξεκίνησαν όταν γνωρίστηκε με τον γιατρό σε ένα χιονοδρομικό κέντρο. «Εγώ είχα κάνει πριν 30 χρόνια μια ένεση κολλαγόνου για να αυξήσω λίγο τα χείλη μου και αυτό στην πορεία έκανε κάτι σαν υγρομπαλάκια που δεν μου άρεσε γιατί το έκανε να μοιάζει αφύσικο και ήθελα να το βγάλω. Κάνουμε την εγχείρηση, δεν του άρεσε η επούλωσε και μου έδωσε κάτι βιταμίνες. Μετά από οχτώ μέρες μου είπε πως θα μου κάνει μία ένεση με αιμοπετάλια που τελικά ήταν μία ένεση για θρομβώσεις. Το ίδιο βράδυ νέκρωσα και όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, δημιουργήθηκε ένα μαύρο πράγμα, το οποίο ήταν το νεκρό δέρμα. Αυτό δεν μπορούσαμε να το βγάλουμε κατευθείαν διότι δεν θα έμενα με τίποτα και το βγάλαμε μετά από 10 μέρες. Έμεινε το μέσα από το ούλο μου μόνο».

Η Κατερίνα Πλουμιδάκη είπε πως για εννέα μήνες έπινε το φαγητό καθώς το άλεθε, δεν μπορεί να κλάψει ή να γελάσει καθώς δεν ανοίγει το στόμα της. «Δεν μπορώ να εκφραστώ, είμαι πιο περιορισμένη. Μου είπαν πως το μέλλον θα ανοίξει λίγο παραπάνω το στόμα και θα βελτιωθεί αλλά δεν θα γίνει όπως όπως Από εκεί και πέρα, δεν μπορώ να γυμναστώ, δεν έχω σφικτήρα μυ και δεν μπορώ καν να φιλήσω. Με έκανε εξωγήινη και δεν έχω αίσθηση να εκφραστώ».

Επίσης, η Κατερίνα Πλουμιδάκη ανέφερε πως έχει κινηθεί νομικά αφού την εγκατέλειψε ο γιατρός χωρίς να την έχει κάνει καλά ενώ τόνισε πως έχει πάει σε 22 γιατρούς.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις