ΕΛΛΑΔΑ. Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τον θάνατο της υποδιευθύντριας των φυλακών Μαλανδρίνου, η οποία ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο στην Εθνική οδό Αντιρρίου - Ιτέας το μεσημέρι της Τρίτης 18 Απριλίου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, το αυτοκίνητο της γυναίκας βρέθηκε σε γκρεμό. Η υποδιευθύντρια κατευθυνόταν προς το σπίτι της και βρισκόταν στο 77ο χιλιόμετρο της Ε.Ο Αντιρρίου - Ιτέας, όταν για άγνωστο μέχρι αυτή την ώρα λόγο, χάνει ξαφνικά τον έλεγχο του οχήματος και πέφτει σε γκρεμό βάθους 8 μέτρων, όπου χτυπάει σε τσιμεντένιο οικοδόμημα, το οποίο στηρίζει την γέφυρα που υπάρχει στο σημείο. Να σημειωθεί ότι δεν υπάρχουν ίχνη από φρενάρισμα.

Όταν έφτασαν στο σημείο οι πυροσβέστες η γυναίκα ήταν νεκρή.

Όπως αναφέρεται στο ίδιο ρεπορτάζ, το δυστύχημα αυτό σήμανε συναγερμό στις αρχές ασφαλείας, καθώς πρόκειται για τον δεύτερο θάνατο που γίνεται με τον ίδιο τρόπο στελέχους των συγκεκριμένων φυλάκων.

Τον Ιανουάριο του 2017, στον ίδιο δρόμο είχε σκοτωθεί ο τότε διευθυντής των φυλακών Μαλανδρίνου, όταν και το δικό του αυτοκίνητο είχε εκτραπεί και βρέθηκε μέσα στη θάλασσα.

Οι αρχές περιμένουν την πραγματογνωμοσύνη στο αυτοκίνητο, σχετικά με το εάν λειτουργούσαν όλα τα όργανα σωστά ή αν τυχόν είχε προκληθεί κάποια δολιοφθορά στο όχημα, ενώ έχει παραγγελθεί νεκροψία νεκροτομή, που αναμένεται να φωτίσει τα αίτια του θανάτου της άτυχης γυναίκας.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις