ΜΥΚΟΝΟΣ. Συνεχίζεται η επιχείρηση «Μύκονος» κατά των πολεοδομικών αυθαιρεσιών και ήδη τα πρώτα πρόστιμα επιβλήθηκαν. Μάλιστα, δόθηκαν εντολές κατεδάφισης παράνομων κατασκευών σε beach bar του νησιού.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στο MEGA ο αστυνομικός συντάκτης στο «Βήμα» και στα «Νέα», η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων έχει σχηματίσει τα τελευταία 24ωρα δικογραφία σε βάρος αστυνομικού που υπηρετεί στη Μύκονο, γιατί σύμφωνα με καταγγελίες που έχουν επιβεβαιωθεί μέσω δεδομένων κινητής τηλεφωνίας, έστελνε μηνύματα σε επιχειρηματίες πως πρόκειται να γίνει έλεγχος από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Σύμφωνα με το MEGA, βρέθηκε σημαντικό χρηματικό ποσό στο σπίτι του ενώ φαίνεται ότι προσπάθησε να το δικαιολογήσει με το γεγονός πως συγγενικό του πρόσωπο είναι τροφοδότης καταστημάτων με ένα συγκεκριμένο προϊόν. Δεδομένο όμως, θεωρείται το γεγονός πως έχουν βρεθεί στοιχεία πως ειδοποιούσε καταστηματάρχες για επικείμενους ελέγχους από αστυνομικούς και ενεπλάκη σε υπόθεση διαφθοράς.

Ο αστυνομικός είναι από τη Βόρεια Ελλάδα ενώ το συγγενικό του πρόσωπο πουλάει ναργιλέδες στα καταστήματα της Μυκόνου.

«Μας ενδιαφέρει πρώτα η πρόληψη»

Μιλώντας στο MEGA και τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο Ηρακλής Ζησιμόπουλος, γραμματέας του Συνδέσμου Εστίασης και Διασκέδασης Μυκόνου, ανέφερε πως το κύριο είναι η πρόληψη.

«Εμάς μας ενδιαφέρει να υπάρξει νομιμότητα να μπαίνουν πρόστιμα και να κατεδαφίζονται οι παράνομες κατασκευές, αλλά πιο πολύ μας ενδιαφέρει η πρόληψη».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις