ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. «Μόλις είχε βαφτιστεί. Είναι ντροπή να παίρνεις τον σταυρό από ένα μωρό» είπε μεταξύ άλλων στο LiveNews η μητέρα του μωρού, που από το γλέντι για τη βάπτιση του παιδιού της βρέθηκε στο… αστυνομικό τμήμα καθώς έπεσε θύμα κλοπής!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου, η γυναίκα διοργάνωσε ένα γλέντι κάτω από το σπίτι της, μετά τη βάπτιση του 7 μηνών γιου της.

Το μεγάλο λάθος της ήταν, ότι είχε αφήσει την πόρτα ανοιχτή, για την περίπτωση που κάποιος ήθελε να μπει και να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα του σπιτιού.

«Βαφτίσαμε το παιδί. Ήρθαμε σπίτι, είχα φτιάξει ένα μπουφέ κάτω για τους καλεσμένους μου. 35 άτομα ήταν όλοι κι όλοι και αυστηρά μόνο φίλοι και γνωστοί» είπε στο LiveNews.

Δυστυχώς η ίδια ούτε θα μπορούσε να φανταστεί ότι κάποιος θα έκλεβε τον βαπτιστικό σταυρό του μωρού και όχι μόνο! Καθώς ο δράστης, πήρε επίσης μία βέρα αλλά και ένα κινητό τηλέφωνο!

«Διαπιστώθηκε ότι λείπει το κινητό της πεθεράς μου. Ανεβήκαμε να αλλάξουμε τον μπέμπη, ο σταυρός του μωρού δεν υπήρχε. Μετά από λίγο διαπιστώθηκε ότι λείπει και η βέρα της κουνιάδας μου» σύμφωνα με την ίδια.

Η γυναίκα έκανε μήνυση κατά αγνώστου ωστόσο τα κλεμμένα αντικείμενα δεν βρέθηκαν ποτέ.

«Δεν μπορεί να πάει κάπου το μυαλό μου γιατί ήμασταν φίλοι και οικογένεια. 35 άτομα. Πού να πάει το μυαλό μου; Δεν έχει να κάνει με το χρηματικό. Είναι το ηθικό. Σε καλώ στο σπίτι μου, να χαρείς με την χαρά μου και κάνεις κάτι τέτοιο σε ανυπεράσπιστο παιδί; Μωρό είναι» δηλώνει.

Η Ελληνική Αστυνομία κάνει έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις