ΕΛΛΑΔΑ. Πριν την ομιλία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στο Περιστέρι, με την οποία ξεκίνησε ουσιαστικά ο προεκλογικός αγώνας της ΝΔ, η σύζυγος του προέδρου της ΝΔ συναντήθηκε σε γνωστό καφέ της περιοχής με πολλές γυναίκες, βουλευτές και στελέχη της ΝΔ από τα δυτικά προάστια της Αττικής.

Στη συνάντηση ήταν παρούσες μεταξύ άλλων η Νίκη Κεράμεως, Μαρία Συρεγγέλα, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου. Η Μαρία Συρεγγέλα σε ανάρτησή της στο Instagram ανέφερε για τη συνάντηση:

«Με γυναίκες που ζουν και δραστηριοποιούνται στην Δυτική Αθήνα είχαμε την χαρά να υποδεχτούμε στο Περιστέρι την @marevagrabowskimitsotaki με την οποία είχαμε μια ζέστη συζήτηση, λίγο πριν την ομιλία του προέδρου μας, @kyriakos_ .

Στόχος της @neademokratia είναι η στήριξη των γυναικών σε κάθε έκφανση και στιγμή της ζωής τους. Και αυτό το αποδεικνύουμε με πράξεις. Σταθερά, Τολμηρά, Μπροστά!»

Στην εσχατιά της Λακωνίας η γυναίκα του μόχθου και της καθημερινής βιοπάλης. Μια Παναγιώτα, μια Μαρία, μια Γιωργία από τη Λακωνία… που δίνουν καθημερινά αγώνα για την οικογένεια, για το βιός, για τον ίδιο τον εαυτό τους. Ανδρίκιες σύζυγοι και τρυφερές μάνες συνάμα. Δεν αφήνουν σπυρί ελιάς γιατί δεν υπάρχει περιθώριο. Από το ξημέρωμα έως αργά το βράδυ στο πόδι… Δεν έχουν @ στην επικοινωνία με τον άνδρα τους και τα παιδιά τους. Το σύνθημα Σταθερά, Τολμηρά, Μπροστά γι αυτές είναι τρόπος ζωής απ’ ‘όταν γεννήθηκαν.
Ποια σχέση μπορεί να έχουν οι δύο κόσμοι..;

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις