ΕΛΛΑΔΑ. Θεανώ είναι μία γυναίκα 48 ετών, παντρεμένη με τον σύζυγό της εδώ και 18 χρόνια. Προσπαθούσε, όπως εξομολoγήθηκε την Παρασκευή (2/6) στην εκπομπή T-live και στην Πόπη Παπαδοπούλου, να κάνει παιδί για χρόνια, δέκα συγκεκριμένα, ωστόσο δεν τα κατάφερε και με τον σύζυγό της πήραν την απόφαση να αποκτήσουν ένα μωρό μέσω παρένθετης μητρότητας. Τελικά ήρθαν στη ζωή τους δίδυμα.

«Δεν είναι ταμπού η παρένθετη μητρότητα. Είναι δώρο Θεού. Εφόσον γίνεται κι αυτό, γιατί να μην μπορείς να αποκτήσεις έτσι ένα παιδί; Η ζωή μου όλη είναι αυτά τα μωρά» ανέφερε η Θεανώ, η οποία ζει με τον σύζυγό της στην Αμερική όπου η διαδικασία της παρένθετης μητρότητας είναι ιδιαιτέρως διαδεδομένη, σε αντίθεση με την Ελλάδα.

«Μία φίλη μας το είχε κάνει κι έτσι μπήκαμε στη διαδικασία με την κοπέλα που θα γινόταν παρένθετη μητέρα. Δεν ήταν εύκολο. Είχε δικαστήρια… Ο άνδρας μου δεν το έβαλε κάτω κι έτσι στη ζωή μας ήρθαν αυτά τα δύο μωράκια» δήλωσε η 48χρονη στο T-live.

Όσο για τη γυναίκα που έγινε παρένθετη μητέρα στην Ελλάδα, όσο η Θεανώ και ο σύζυγός της ήταν στην Αμερική, σημείωσε: «Πρόκειται για μία κοπέλα που το έχει κάνει άλλες δύο φορές. Είναι ωραίος, ζεστός άνθρωπος, τη συμπαθήσαμε και ήταν πολύ έμπιστη. Είχαμε καθημερινή επικοινωνία».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις