ΕΛΛΑΔΑ. Η Tik Toker, Άννα Μπαλάν, σχολίασε το βίντεο που είχε αναρτήσει πριν από μερικές ημέρες ένας οδηγός ταξί, ο οποίος ήταν έξαλλος με τους συναδέλφους του επειδή κανείς δεν πήγαινε να πάρει μια τυφλή κοπέλα.

Η Άννα Μπαλάν, που είναι και η ίδια τυφλή και αρκετές φορές σχολιάζει μέσω των social media τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι με αναπηρίες, τοποθετήθηκε και γι' αυτό, επιβεβαιώνοντας πως και στην ίδια έχει συμβεί αρκετές φορές να αργήσει πολύ να πάει κάποιος οδηγός ταξί ή να μην πάει και καθόλου, εξαιτίας του σκύλου της.

Μάλιστα συμπλήρωσε πως η κατάσταση με τα λεωφορεία είναι ακόμα χειρότερη, αφού αρκετές φορές την προσπερνούν ενώ έχει σηκώσει το χέρι της ή της κλείνουν την πόρτα στα μούτρα.

«Φίλε μου πραγματικά μπράβο σου γι' αυτό που έκανες και την νοοτροπία που έχεις. Αυτό που λες ισχύει γενικότερα. Υπάρχουν φορές που δεν μπορώ να βρω ταξί για αρκετή ώρα ή και καθόλου, λόγω της ύπαρξης του σκύλου. Από τη μια καταλαβαίνω ότι το αυτοκίνητο είναι το επαγγελματικό εργαλείο του οδηγού και θέλει να το έχει καθαρό και ευπαρουσίαστο. Από την άλλη μερικές τρίχες στο πατάκι του συνοδηγού όπου κάθεται ο σκύλος οδηγός δεν νομίζω ότι θα πειράξουν. Ακόμα χειρότερο είναι αυτό που συμβαίνει με τα λεωφορεία. Δεν είναι σπάνιο φαινόμενο να με βλέπει το λεωφορείο στη στάση και να με προσπερνάει ενώ έχω σηκώσει το χέρι μου. Ακόμα και να μου κλείνει την πόρτα στην μούρη όταν πάω να ανέβω με τον σκύλο μου και μπορεί να χτυπήσει και εμένα και τον σκύλο μου. Όσο πιο γρήγορα ενσωματώσουμε τα άτομα με αναπηρία στην κοινωνία μας, τόσο πιο γρήγορα θα λυθούν αυτά τα προβλήματα», αναφέρει στο βίντεο της.

Στα σχόλια αρκετοί ακόλουθοί της, της είπαν πως όταν είδαν το βίντεο του οδηγού ταξί σκέφτηκαν πως πρόκειται για εκείνη, ωστόσο ξεκαθάρισε πως δεν ήταν αυτή που κάλεσε τον συγκεκριμένο νεαρό, απλά αναφέρει την άποψή της για το συμβάν.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις