ΚΩΣ. Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες της Ασφάλειας Κω για τις μυστηριώδεις συνθήκες κάτω από τις οποίες εξαφανίστηκε μία 27χρονη κοπέλα από την Πολωνία που εργαζόταν ως υπάλληλος σε ξενοδοχείο στην περιοχή Μαρμάρι.

Την Τρίτη 13 Ιουνίου έγινε δήλωση εξαφάνισης στο τοπικό Τμήμα Ασφαλείας από τον ομοεθνή σύντροφο της κοπέλας, ο οποίος ανέφερε στους αστυνομικούς πως εκείνη τον κάλεσε στο τηλέφωνο το προηγούμενο βράδυ και του είπε πως αφού θα σχολούσε από την εργασία της θα έβγαινε έξω για ποτό με μία παρέα και θα την επέστρεφαν εκείνοι στο σπίτι κάτι που δεν συνέβη.

Μάλιστα όπως είπε στους αστυνομικούς ο ίδιος, η κοπέλα τον κάλεσε πιο αργά το βράδυ μεθυσμένη και του ζήτησε να πάει να την πάρει εκείνος από ένα σημείο, στο οποίο όμως δεν την βρήκε και το τηλέφωνό της έκτοτε ήταν κλειστό, με αποτέλεσμα το πρωί να πάει να δηλώσει την εξαφάνισή της στην Αστυνομία φοβούμενος τα χειρότερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του news247.gr, το τελευταίο στίγμα της κινητής τηλεφωνίας έδειξε διαφορετικό σημείο από το ραντεβού που είχε δώσει με τον Πολωνό σύντροφό της και έτσι ο φίλος παραμένει στο Τμήμα για διευκρινήσεις.

Παράλληλα, ταυτοποιήθηκαν τα μέλη της παρέας όλοι τους από το Μπαγκλαντές, οι οποίοι εντοπίστηκαν και εξετάζονται και οι οποίοι ισχυρίζονται από την πλευρά τους ότι επειδή μέθυσε την άφησαν και έφυγαν.

Καθώς η υπόθεση προκαλεί έντονες υποψίες στις Αρχές για κάτι ενδεχομένως χειρότερο από μια εξαφάνιση, όλα τα εμπλεκόμενα πρόσωπα παραμένουν στο Τμήμα και εξετάζονται, μέχρι να διακριβωθεί τι έχει συμβεί με την 27χρονη κοπέλα.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις