ΚΡΗΤΗ. Τα σύνορα μπορούν να χωρίσουν πολλά πράγματα σίγουρα όμως όχι τον έρωτα. Αρκιβώς αυτό ήρθαν να επιβεβαιώσουν το Σάββατο (17/06) ο Γιώργος και η Γκαζμέ, ο Κρητικός και η Τουρκάλα που ερωτεύτηκαν και ενώθηκαν επισήμως με τα ιερά δεσμά του γάμου, ενώ κρατούν ήδη στην αγκαλιά τους το 1,5 ετών μωράκι τους!

Εκείνη είναι 28 ετών και ο σύζυγος της, Γιώργος, είναι 31 με καταγωγή από τον Σκινιά της Βιάννου. Γνωρίστηκαν στην καφετέρια που εκείνη δούλευε, στο κέντρο του Ηρακλείου, και μετρούν πλέον μαζί έξι χρόνια! Μάλιστα, η αγάπη τους επισφραγίστηκε όταν ήρθε στον κόσμο ο καρπός του έρωτα τους, η κόρη τους.

Ο μπαμπάς της Γκαζμέ έφθασε στην Κρήτη ως πολιτικός πρόσφυγας το 2000 και ένα χρόνο αργότερα ήρθαν στο νησί η μητέρα της, ο αδερφός της και η ίδια, ενώ δύο από τα αδέρφια της γεννήθηκαν στην Ελλάδα.

Η Γκαζμέ έχει τελειώσει ελληνικό σχολείο και μιλάει άπταιστα τα ελληνικά ενώ έχει σπουδάσει διακόσμηση. Η νεαρή δηλώνει ότι τα μοναδικά ζητήματα που αντιμετώπισαν ήταν γραφειοκρατικής φύσεως.

Εκείνη έπρεπε να βαφτιστεί Ορθόδοξη Χριστιανή για να γίνει ο γάμος και η βάφτιση της κορούλας τους. «Το να βαφτιστώ όμως ήταν κάτι που το ήθελα ούτως ή άλλως και το έκανα με μεγάλη χαρά. Η βάφτιση μου έγινε στη Ψαρή της Βιάννου πριν δύο χρόνια όπου έλαβα το όνομα Μυρσίνη!» αναφέρει με έκδηλο ενθουσιασμό στο Cretalive.

Ο γάμος τελέστηκε στον Ναό του Αγίου Γεωργίου στην Ανώπολη το περασμένο Σάββατο, στις 17/6/2023. Με αυτή την ιστορία η Μυρσίνη λοιπόν, μέσω του Cretalive, θέλει να μεταφέρει το μήνυμα ότι: «στην αγάπη δεν υπάρχουν σύνορα, θρησκεία, χρώματα και (αυτή) είναι πάνω από όλα»!

Πηγή: cretalive.gr