ΖΑΚΥΝΘΟΣ. Τραγωδία σε ένα πάρτι στον Λαγανά στη Ζάκυνθο, όπου ένας 20χρονος Βρετανός βρέθηκε νεκρός χθες το βράδυ περίπου στις 22:00. Πρόκειται για γνωστά πάρτι που γίνονται, ξεκινούν το απόγευμα στις 18:00 και τελειώνουν το βράδυ στις 23:00 περίπου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ.

Τον 20χρονο Βρετανό εντόπισε «κάτωχρο», όπως είπε στους αστυνομικούς, μια από τις εργαζόμενους στο μπαρ κατά τη διάρκεια του πάρτι. Κάποια στιγμή η εργαζόμενη έχασε τον 20χρονο Βρετανό από τα μάτια της με τον υπεύθυνο του καταστήματος – που είναι και ναυαγοσώστης – να βγάζει τον νεαρό τουρίστα από την πισίνα και να κάνει ΚΑΡΠΑ για αρκετή ώρα.

Στο μπαρ έφτασε ιδιωτικό ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον 20χρονο Βρετανό στο νοσοκομείο όπου, όμως, διαπιστώθηκε ο θάνατό του.

Η σορός του Βρετανού τουρίστα μεταφέρθηκε στην Πάτρα για νεκροψία-νεκροτομή με τους υπευθύνους του μπαρ στον Λαγανά να λένε ότι δεν πρόκειται για πνιγμό και ότι τηρούνται τα μέτρα ασφαλείας στην επιχείρηση.

Η αστυνομική διεύθυνση Ζακύνθου διεξάγει έρευνες για τις συνθήκες που επικρατούσαν την ώρα του θανάτου του νεαρού μέσα στο κλαμπ.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις