ΡΟΔΟΣ. Μεγάλο θέμα έχει προκύψει με το περιστατικό στη Ρόδο. Από τη στιγμή που αναρτήθηκε στα social media το βίντεο με τον σερβιτόρο ενός beach bar να μπαίνει στη θάλασσα μέχρι τη μέση για να εξυπηρετήσει πελάτες σε πλωτή ξαπλώστρα, ξέσπασε σάλος. Τα υπουργεία παρενέβησαν για να διενεργήσουν ελέγχους, ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης αντέδρασε ενώ και οι εργαζόμενοι πήραν θέση.

Το βίντεο με τον σερβιτόρο να μπαίνει μέχρι τη μέση στο νερό για να εξυπηρετήσει, έγινε viral με τους περισσότερους να κάνουν καυστικά σχόλια για τις συνθήκες εργασίες και για το περιστατικό συνολικά.

Δεν ήταν λίγοι, όμως, αυτοί που θυμήθηκαν και μια ελληνική ταινία από την εποχή της βιντεοκασέτας, προσπαθώντας να δώσουν και μια χιουμοριστική διάσταση στο συμβάν. Συγκεκριμένα, αρκετοί χρήστες των social media ανέσυραν από τη μνήμη τους τη σκηνή από την ταινία του 1984, «Λαλάκης ο εισαγώμενος».

Σε αυτή τη σκηνή ο πρωταγωνιστής, Νίκος Παπαναστασίου, είναι σερβιτόρος σε μία ξενοδοχειακή μονάδα. Καλείται να πάει ένα κοκτέιλ σε πελάτη, η οποία είναι μια εντυπωσιακή ξανθιά πάνω σε στρώμα θαλάσσης μέσα στην πισίνα. Ο «Λαλάκης»… θαμπώθηκε και αντί να αφήσει το ποτό στο τραπέζι μπήκε μέχρι τη μέση στην πισίνα, δίνοντας έτσι μια… πρόβλεψη για αυτό που θα ακολουθούσε στη Ρόδο το 2023.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις