ΖΑΚΥΝΘΟΣ. Θύμα βίαιης επίθεσης, από αγνώστους έπεσε ένας 37χρονος στον Λαγανά, στην Ζάκυνθο.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του τοπικού μέσου sinidisi.gr, αποτέλεσμα ήταν ο βαρύτατος τραυματισμός του άνδρα με καταγωγή από το Αγρίνιο που νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, καθώς η κατάστασή του κρίθηκε πολύ σοβαρή κι έπρεπε να μεταφερθεί από το νησί. Δεν έχει εντοπιστεί κάποιος δράστης μέχρι στιγμής, κυρίως διότι δεν υπάρχει ο παραμικρός μάρτυρας για το συμβάν.

Ζάκυνθος: Πώς έγινε το συμβάν

Ο 37χρονος Αγρινιώτης Α.Ζ. που εργάζεται στο νησί της Ζακύνθου αποφάσισε το βράδυ της περασμένης Κυριακής (2/7) να βγει στον Λαγανά. Μάλιστα είχε γνωστοποιήσει την πρόθεσή του σε φίλο του ο οποίος φαίνεται να τον είχε αποτρέψει από κάτι τέτοιο. Χωρίς κανείς να γνωρίζει τι μεσολάβησε, ο 37χρονος βρέθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας (3/7) με σοβαρά τραύματα μετά από ξυλοδαρμό.

Αρχικά η εικόνα του δεν ήταν ανησυχητική και για δυο ημέρες έκανε έναν κύκλο εξετάσεων σε ιδιωτική κλινική του νησιού. Στην συνέχεια η εικόνα του παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και κρίθηκε ότι πρέπει να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Ρίου, στην Πάτρα. Έκτοτε νοσηλεύεται με κενά μνήμης και με μεγάλη ζημιά από χτύπημα στην καρωτίδα.

Οι γιατροί λένε ότι η κατάστασή του δίνει κάποια αισιοδοξία για ανάκαμψη όμως μπορούν μόνο να περιμένουν. Παρά το ανθρωποκυνηγητό που έχει εξαπολυθεί η αστυνομία δεν έχει βρεθεί το παραμικρό στοιχείο για την υπόθεση. Τέλος, έχουν ερευνηθεί όλες οι διαθέσιμες κάμερες στην περιοχή.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις