ΚΑΤΕΡΙΝΗ. «Έφυγε από το σπίτι για να πάει στην δουλειά και έφυγε από την ζωή» λέει στο newsit.gr, σοκαρισμένος από τον χαμό της κόρης του, ο πατέρας της άτυχης 38χρονης κοπέλας που μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα το απόγευμα του Σαββάτου (29/7) απανθρακώθηκε μέσα στο φλεγόμενο αυτοκίνητό της, στην Κατερίνη.

«Δεν ξέρω τι έγινε πραγματικά. Έφυγε από το σπίτι χθες το απόγευμα για δουλειά και έφυγε από τη ζωή, έγινε αυτό το πράγμα» αναφέρει στο newsit.gr ο χαροκαμένος πατέρας.

Η άτυχη γυναίκα ήταν μητέρα τριών παιδιών, το μεγαλύτερο εκ των οποίων είναι 20 χρονών και το μικρότερο 10 ετών.

Τα παιδιά, απαρηγόρητα, βρίσκονται όπως είναι φυσικό, σε κατάσταση σοκ και πλέον είναι υπό τις ”φτερούγες” του πατέρας τους, αλλά των παππούδων που προσπαθούν να είναι δυνατοί για όλους παρά την τρομερή απώλεια.

«Είμαι εδώ με τα εγγόνια μου, δίπλα μου τα έχω. Πώς να είμαστε… Δεν μπορούμε να πούμε τίποτα, δεν το πιστεύω. Δεν είμαι μόνος μου ευτυχώς, έχω και την γυναίκα μου, τα ξαδέρφια μου, τους φίλους μου και όλοι είναι εδώ δίπλα μου, με στηρίζουν. Ήταν πολύ αγαπητή η κόρη μου. Δούλευε παλιότερα σε μία εταιρεία, τώρα πρόσεχε μία ηλικιωμένη» λέει ο πατέρας της νεαρής γυναίκας που βρήκε φρικτό θάνατο είδε το όχημά της να τυλίγεται ξαφνικά στις φλόγες και δεν πρόλαβε να το εγκαταλείψει.

Λόγια θλίψης και αγάπης γράφουν φίλοι και συγγενείς της αδικοχαμένης 38χρονης και σε αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα.

Το odelalis.gr κάνει λόγο για μηχανική βλάβη του αυτοκινήτου, το οποίο εν κινήσει, άρχισε να βγάζει καπνούς. Τυλίχθηκε άμεσα στις φλόγες, πριν προλάβει η 38χρονη να αντιδράσει και να βγει από αυτό, με αποτέλεσμα να καεί ζωντανή.

Κάτοικοι της περιοχής έσπευσαν με πυροσβεστήρες στο σημείο για να βοηθήσουν την άτυχη γυναίκα ενώ άμεσα έφθασαν άνδρες της πυροσβεστικής ήταν όμως ήδη αργά για την άτυχη γυναίκα.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις