ΕΛΛΑΔΑ. Συγκλονισμένη είναι η χώρα με τη δολοφονία του 29χρονου φιλάθλου της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή, από Κροάτες χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, οι οποίοι πραγματοποίησαν καταδρομική επίθεση το βράδυ της Δευτέρας στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο πατέρας του Μιχάλη Φιλόπουλου, επίσης θύμα οπαδικής βίας, Αντώνης Φιλόπουλος μίλησε στην ΕΡΤ σχετικά με τη δολοφονία, τονίζοντας πως «τα τελευταία 20 χρόνια είμαστε στο ίδιο έργο θεατές». Παράλληλα, σημείωσε πως υπάρχουν αρκετές ομοιότητες στις δολοφονίες του οπαδού της «Ένωσης», με αυτή των «Πρασίνων».

«Όλη μέρα σφίξιμο στο στομάχι, άκουσα τα νέα το πρωί και είδα ότι υπάρχουν αρκετές ομοιότητες με τη δολοφονία του γιου μου. Το όνομα, η ίδια ηλικία των παιδιών ακόμη και το μαχαίρι. Είναι απίστευτη η ομοιότητα» ανέφερε αρχικά ο κ. Φιλόπουλος, που έχασε τον γιο του το 2007 μετά από συμπλοκή με οπαδούς αντίπαλης ομάδας.

«Είναι απίστευτη, στην κυριολεξία, η ομοιότητα και δεν το πίστευα. Φανταστείτε, η κόρη μου λιποθύμησε, όταν είδε τα νέα. Πρώτα ο δικός μας ο Μιχάλης, μετά το παλικαράκι στη Θεσσαλονίκη, ο Άλκης, τα τελευταία 20 χρόνια είμαι στο ίδιο έργο θεατής και τίποτα άλλο. Βλέπω ξανά και ξανά το ίδιο αιματοβαμμένο έργο, γιατί το έχω πει και άλλοτε. Αυτοί οι άνθρωποι μπορεί να φυλακιστούν, αλλά σε πέντε, δέκα, το αργότερο μετά από 12 χρόνια θα είναι έξω από τη φυλακή» πρόσθεσε, παράλληλα, ο πατέρας του Μιχάλη Φιλόπουλου.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις