ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ. Μια κακή στιγμή είχε ρεπόρτερ της ΕΡΤ που βρέθηκε στην παραλία των Νέων Φλογητών στη Χαλκιδική καταγράφοντας την έφοδο του Δήμου για να απομακρύνει τις «μόνιμες» ομπρέλες ιδιωτών.

Τότε προκλήθηκε αναστάτωση στη ζωντανή μετάδοση όταν η ρεπόρτερ δέχθηκε λεκτική επίθεση από ηλικιωμένους πολίτες.

«Αυτά γιατί δεν τα μαζεύουν; Ντροπή σας! Είναι ξεφτιλισμένος ο Δήμαρχος», φώναζε ο άνδρας και ξέσπασε δείχνοντας τις ξαπλώστρες που ξήλωσε ο δήμος στο συγκεκριμένο σημείο.

Στη συνέχεια ξέσπασε προς τη ρεπόρτερ λέγοντάς της: «Οι ξαπλώστρες οι δικές τους είναι μέσα στη θάλασσα κι εσείς κοιτάτε να διώξετε τη φτωχολογιά. Ντροπή σας κυρία μου, είστε και στην ΕΡΤ».

Η παρουσιάστρια της εκπομπής αντέδρασε άμεσα λέγοντας ότι είναι άδικο να μπαίνει στο στόχαστρο η ρεπόρτερ και ανέφερε στην εκπομπή: «Υπάρχει ένταση, είναι λογικό. Εμένα δεν είναι δουλειά μου όμως να ξηλώσω τις ξαπλώστρες. Εμείς ήρθαμε για να καλύψουμε τη δράση του Δήμου. Δεν είναι δουλειά μας να δούμε ποιος είναι παράνομος και ποιος όχι».

Η ρεπόρτερ από τη μεριά της απάντησε στον ηλικιωμένο: «Δεν είναι δουλειά κανενός δημοσιογράφου να αποφασίσει τι πρέπει να ξηλωθεί και τι όχι».

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις