ΕΛΛΑΔΑ. Πολλές φορές στα social media και κυρίως στο TikTok γίνονται viral πρόσωπα της καθημερινότητας που είναι μαμάδες, μπαμπάδες, παππούδες ή γιαγιάδες.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τα πρόσωπα αυτά να γίνονται πολύ αγαπητά στους χρήστες, οι οποίοι τους νιώθουν ανθρώπους της καθημερινότητάς τους.

Ένα από αυτά τα πρόσωπα ήταν και η μητέρα του Ελληνοαμερικανού κωμικού Gus Constantellis, την οποία συνήθως στα σχόλια την έγραφαν ως «ελληνίδα μάνα-γιαγιά του tiktok».

Οι χρήστες και οι ακόλουθοί του συμπαθούσαν πολύ και ένιωσαν θλίψη όταν έμαθαν πως πριν από μερικές ημέρες, κατά την διάρκεια των διακοπών της στην Ελλάδα, «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή.

Αρκετοί ήταν εκείνοι που δεν ήθελαν να το πιστέψουν, ωστόσο το γεγονός το είχε γνωστοποιήσει ο ίδιος ο γιος της στα social media του.

Οι αντιδράσεις της, όσα έλεγε και όπως συμπεριφερόταν ήταν όλα όσα είχε η κλασική Eλληνίδα μάνα και στα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση την αποθέωναν.

Επρόκειτο για μια γυναίκα που ζούσε στην Αμερική, αλλά ποτέ δεν ξεχνούσε τις παραδόσεις, τα ήθη και τα έθιμα της πατρίδας της. Ήταν μανιώδης καπνίστρια, κλασσική μητέρα και γιαγιά που μαγείρευε συνεχώς φαγητά και γλυκά για τα παιδιά και τα εγγόνια της, ενώ η προσωπικότητά της είναι έντονη.

https://www.instagram.com/p/CwNOmWDAW-w/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο γιος της έγραψε στα social media: «Η μαμά μου έπαθε εγκεφαλικό λόγω εγκεφαλικού ανευρύσματος ενώ βρισκόταν για διακοπές στην Ελλάδα και δυστυχώς δεν θα αναρρώσει. Περάσαμε 4 μέρες στην Κρήτη μαζί της και θα βρισκόμασταν στην Αθήνα τις τελευταίες μέρες των διακοπών μας. Δεν μπορώ να εκφράσω πόσο ευγνώμων είμαι σε όλους εσάς που την αγκαλιάσατε και την αγαπήσατε όσο και εγώ. Είναι τόσο αστείο: Στην αρχή μισούσε που την κατέγραφα σε βίντεο, αλλά όταν άρχισε να βλέπει την απήχηση των βίντεο, της άρεσε τόσο πολύ. Η δημιουργία αυτών των βίντεο ήταν ένας τρόπος να τη γνωρίσουμε πέρα ​​από τους ρόλους που της επέβαλε η κοινωνία. Ελπίζω ότι κατάφερα να της δώσω μια φωνή που δεν είχε ποτέ και χαίρομαι πολύ που ήσασταν όλοι εδώ για να την ακούσετε. Ξέρω απλώς ότι θα καπνίσει ένα πακέτο εκεί πάνω. Χάσαμε έναν θρύλο».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις