ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ. Θλίψη προκαλεί η ιστορία της Όλγας που άφησε τελικά την τελευταία της πνοή μετά από μάχη που έδωσε για τη ζωή της από τον Ιανουάριο του 2022. Η 41χρονη τότε είχε ξυλοκοπηθεί βάναυσα από τον σύντροφό της και δάσκαλο τζούντο μέσα στο σπίτι της στην Αργυρούπολη.

Η 41χρονη τελικά κατέληξε από λοίμωξη αναπνευστικού χθες, Δευτέρα (28/8).

Η Όλγα μετά τη βάναυση κακοποίησή της, νοσηλευόταν σε κωματώδη κατάσταση στον «Ευαγγελισμό» επί 7 μήνες και έπειτα μεταφέρθηκε σε κέντρο αποκατάστασης όπου με δυσκολία επικοινωνούσε και κινούνταν, καθώς είχε υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Μετά από λίγους μήνες, όπως μετέδωσε σε σχετικό της ρεπορτάζ το πρωί της Τρίτης (29/9) η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA» είχε αρχίσει να κινεί τα άκρα της και σε συνδυασμό με ειδικό νάρθηκα έκανε εντατικές ασκήσεις ενδυνάμωσης των μυών ώστε να καταφέρει να σταθεί και να κάνει κάποια βήματα.

Μηνυτήρια αναφορά για τετελεσμένη ανθρωποκτονία θα καταθέσει η οικογένεια της 41χρονης Όλγας

Η οικογένεια της Όλγας μετά τον θάνατό της αναμένεται να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά για τετελεσμένη ανθρωποκτονία.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Λουκάς Πουρσανίδης, μίλησε στην εκπομπή Live News τη Δευτέρα (28/9) και δήλωσε πως «έχουμε ήδη μία ομόφωνη απόφαση για ενοχή για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Από εκεί και πέρα τα πραγματικά δεδομένα έχουν αλλάξει διότι μιλάμε για τετελεσμένη ανθρωποκτονία η οποία συνδέεται με τις πράξεις του δράστη. Όταν όμως έχει καταδικαστεί κάποιος δεν μπορεί να καταδικαστεί εκ νέου και να ασκηθεί νέα δίωξη για πανομοιότυπη πράξη».

«Εμείς θα ασκήσουμε μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία, αυτή είναι η εντολή που έχω λάβει από την οικογένεια και από ‘κει και πέρα ο εισαγγελέας θα κρίνει εάν θα ασκήσει νέα δίωξη, αυτή τη φορά για τετελεσμένη ανθρωποκτονία», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Την είδηση του θανάτου της Όλγας την έκανε γνωστή ο σύλλογος «Εθελοντών Προασπίζω» με σχετική ανακοίνωση στο Facebook.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις