ΣΕΡΡΕΣ. Κορυφώνεται η αγωνία των γονιών της 18χρονης Πετρούλας Παλάζη από τις Σέρρες η οποία εξαφανίστηκε την Τρίτη με τις αστυνομικές αρχές να την αναζητούν ενώ έχει κινητοποιηθεί και το Χαμόγελο του Παιδιού.

Οι γονείς της 18χρονης μέσω του epilogestv απευθύνουν έκκληση στη 18χρονη Πετρούλα, η οποία έχει εξαφανιστεί από τις 29 Αυγούστου, να επικοινωνήσει μαζί τους ή όποιον άλλο μπορεί ενδεχομένως να την έχει δει. Ειδικότερα, η μητέρα της παρακαλεί τη 18χρονη αν τους ακούει να επικοινωνήσει μαζί τους και παράλληλα στέλνει μήνυμα και στον άνδρα που φέρεται να επιβιβάστηκε μαζί της στο ταξί από το χωριό για το ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης.

«Ήμασταν μέσα και τρώγαμε κι έφυγε. Σαν να άνοιξε η γη και να την κατάπιε», δήλωσε η μητέρα της. Συμπλήρωσε πως «Θα την παρακαλέσω αν δεν θέλει να επικοινωνήσει μαζί μας, κι αν δεν θέλει, ας πάει σε ένα τμήμα να πει ότι είμαι εγώ αυτή που αναζητείται και είμαι καλά. Να πει ό,τι είναι καλά κι ας μην γυρίσει αν δεν το επιθυμεί». Τόνισε επίσης πως η Πετρούλα «γνωρίζει καλά πόσο την αγαπάμε και το πρόβλημα υγείας που υπάρχει. Θα την παρακαλέσω θερμά να σκεφτεί και να κάνει το σωστό».

«Η πόρτα του σπιτιού μας είναι πάντα ανοιχτή. Μόνο η επιστροφή της μας ενδιαφέρει», συμπλήρωσε η μητέρα της, ενώ αναφορικά με τον άνδρα, ηλικιακά μεγαλύτερος, που φέρεται να είναι μαζί της, η μητέρα της 18χρονης είπε «ως μεγαλύτερος να την πείσει να δώσει ένα σημείο ζωής».

Σε βίντεο που εξασφάλισε η εκπομπή Live News του Mega φαίνεται ένα λευκό ταξί να περνάει από την πλατεία του χωριού στις Σέρρες, όπου βρισκόταν τις τελευταίες ημέρες με την οικογένειά της η 18χρονη Πετρούλα. Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, ήταν το ταξί που επιβιβάστηκε η αγνοούμενη και ο τελικός προορισμός του ήταν τα ΚΤΕΛ της Μακεδονίας.

Όπως είπε ο ταξιτζής, τα άτομα που επιβιβάστηκαν ήταν δύο, ένας άνδρας και ένα ακόμη άτρομο, το οποίο όπως είπε δεν κατάλαβε εάν ήταν γυναίκα ή άνδρας, καθώς φορούσε κουκούλα.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις