ΚΑΡΔΙΤΣΑ. Η γυναίκα που ανέφερε πως η μητέρα της πνίγηκε στο κατακλυσμό που συνέβη στον Παλαμά Καρδίτσας, μίλησε για το έγκλημα που συντελέστηκε. Η γυναίκα συγκλονίζει, καθώς αναφέρει πως στην περιοχή υπάρχουν πολλοί νεκροί σε κάθε γειτονιά.

Σε σύνδεσή της με την εκπομπή «Live News» και τον Νίκο Ευαγγελάτο, η γυναίκα ανέφερε πως κανείς δεν πήγε για να βοηθήσει τους κατοίκους του Παλαμά. Εξιστορώντας τις δύσκολες μέρες που βιώνει, αναφέρει, επίσης, πως αυτή τη στιγμή, δεν έχουν ούτε φαΐ να φάνε. «Θέλουμε βοήθεια», εκλιπαρεί μέσα από την εκπομπή.

Η κ. Βάσω, η κόρη του θύματος, ανέφερε, χαρακτηριστικά:

«Η γιαγιά ήταν 98 χρονών, γεννήθηκε το 1926. Ήταν γιαγιά κοτσονάτη. Μας την πνίξανε. Δεν
προλάβαμε να βγάλουμε ούτε τα παιδιά μας. Ήρθε το νερό τόσο και ακόμα μέσα είναι η γιαγιά, ούτε την είδαμε. Δεν έμενε μόνο η μαμά μου εδώ, κάθε γειτονιά έχει δύο και τρεις μέσα στο σπίτι τους. Εγώ χθες ήμουν πάνω στην ταράτσα του σπιτιού με τα εγγόνια μου μέσα.

Βγήκαμε στην ταράτσα και μας πετούσαν από μια βάρκα νερό. Ήρθε η ΕΜΑΚ και μας πήγε στη Δημαρχία. Εκεί δεν υπήρχε κανένας να μας δώσει ένα νερό, ένα κάτι. Είχαν 10 μπουκάλια και ήταν 50 άτομα εκεί. Στην ταράτσα που ήμασταν βλέπαμε τους διπλανούς μας να φωνάζουν βοήθεια. Τη γιαγιά τη φάγανε. Είδε πολέμους, αλλά τέτοια πλημμύρα δεν ξαναείδε.

Δεν έχουμε να φάμε, δεν έχουμε νερό, δεν έχουμε κουβέρτες. Το σπίτι μου είναι 700 μέτρα μακριά από της μαμάς μου με το τρακτέρ πήγαινε εξαιτίας των νερών».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις