ΗΡΑΚΛΕΙΟ. Τα όσα δραματικά και τραυματικά έζησε τα ξημερώματα του Σαββάτου (08/09) περιγράφει νεαρή που παραλίγο να πέσει σεξουαλικής επίθεσης στο Ηράκλειο από επίδοξο βιαστή.

Σύμφωνα με το Cretalive, η νεαρή κοπέλα είχε βγει για βραδινή έξοδο την Παρασκευή στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου Κρήτης, όταν λίγο πριν τις 3 τα ξημερώματα την προσέγγισε ο δράστης, όταν η ίδια περπατούσε στην οδό Βικέλα. Τότε ήταν που της επιτέθηκε και που προσπάθησε να την βιάσει.

Πιο διεξοδικά, την ώρα που η κοπέλα επέστρεφε στο σπίτι της περπατώντας, ο άγνωστος της επιτέθηκε, την κόλλησε σε τοίχο εγκαταλελειμμένου σπιτιού και προσπάθησε να την ακινητοποιήσει για να τη βιάσει.

Η κοπέλα άρχισε να φωνάζει και να παλεύει με όλη της δύναμη και, τελικά, η σθεναρή αντίστασή της που φαίνεται πως απέτρεψε τον δράστη, ο οποίος την άφησε και το έσκασε με κατεύθυνση το κέντρο.

Επρόκειτο για έναν άνδρα ύψους 1.60-1.65, ηλικίας περίπου 50-55 ετών που την ακολούθησε και κατόπιν της επιτέθηκε. Σύμφωνα με όσα περιγράφει η ίδια, ήταν αδύνατος, με αραιά, άσπρα και κοντοκουρεμένα μαλλιά και φορούσε χακί μπλούζα και βερμούδα.

Η κοπέλα που γλίτωσε από τα χέρια του επίδοξου βιαστή αναφέρει ότι περίπου την ίδια ώρα (με διαφορά περίπου 20 λεπτών) σημειώθηκε παρόμοιο περιστατικό σε άλλο σημείο στο Ηράκλειο.


Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις