ΚΑΡΔΙΤΣΑ. Ένα βίντεο από την στιγμή που η κακοκαιρία Daniel «χτυπάει» την Καρδίτσα απεικονίζει την ορμή του νερού και της λάσπης, μέσα στην οποία βυθίστηκαν τα σπίτια στην περιοχή.

«Για καταλάβετε ότι όσοι ζούσαν σε ισόγειες και ημιυπόγειες κατοικίες και δεν πρόλαβαν να φύγουν...» έγραψε η Νεφέλη που ανάρτησε το βίντεο από τους ορμητικούς χειμάρρους μου εισέβαλαν μέσα στη νύχτα στα σπίτια στην Καρδίτσα.

Το βίντεο είναι συγκλονιστικό καθώς απίστευτοι όγκοι νερού και λάσπης εισβάλλουν με ορμή μέσα σε ένα κτίριο με κάποιους να ακούγονται απελπισμένοι από την εικόνα.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της πυροσβεστικής, Γιάννη Αρτοποιό που μίλησε νωρίτερα σήμερα, στην περιοχή της Καρδίτσας έχει γίνει χαρτογράφηση σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων. «Όσοι παραμένουν στις περιοχές της Καρδίτσας είναι οικειοθελώς παραμένοντες. Εκεί αυτό που κάνουμε είναι να προωθούμε είδη πρώτης ανάγκης, όπως είναι τροφή, νερό, κλινοσκεπάσματα και ό,τι άλλο χρειάζονται. Αυτή τη στιγμή έχουμε προσφέρει περισσότερες από 5.000 μερίδες φαγητού σε περιοχές όπως είναι η Φαρκαδόνα, το Κεραμίδι, και όσοι παραμένουν εκεί, παραμένουν χωρίς να διατρέχει άμεσα κίνδυνο η σωματική τους ακεραιότητα» τόνισε.

https://www.instagram.com/reel/CxAtustIYpf/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις