ΙΩΑΝΝΙΝΑ. Στη θλίψη έχουν βυθιστεί οι γονείς της 20χρονης φοιτήτριας από τη Χίο, που μπήκε στο νοσοκομείο των Ιωαννίνων με συμπτώματα αμυγδαλίτιδας, νοσηλεύτηκε για εννέα ημέρες και έπειτα έφυγε από τη ζωή μετά από ανακοπή καρδιάς.

Ενώ η Εισαγγελία Ιωαννίνων έχει διατάξει Προκαταρκτική έρευνα για τη διερεύνηση του αδικήματος της ανθρωποκτονίας από αμέλεια, ο πατέρας της 20χρονης, Μανώλης Μερέος, μιλώντας στο MEGA, εμφανίστηκε συντετριμμένος να διερωτάται τι ήταν που πήγε τόσο στραβά με το παιδί του.

«Με πνίγει η θλίψη για το παιδί μου. Δεν ξέρω τι μπορεί να πήγε τόσο στραβά. Μας έλεγαν ότι δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο η ζωή της κι ότι θα βγει σύντομα από το νοσοκομείο. Γι’ αυτό δεν θορυβηθήκαμε ιδιαίτερα. Μία αμυγδαλίτιδα σε ένα Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο πόσο σοβαρό μπορεί να είναι;», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως είπε στη συνέχεια, είχε επικοινωνία με τους θεράποντες ιατρούς τους κόρης του, αλλά δεν ήταν πολύ εύκολη, ενώ κάποια στιγμή, είπε πως τους είχαν χαρακτηρίσει «ενοχλητικούς», γιατί καλούσαν τακτικά στο νοσοκομείο.

«Το παιδί μου ήταν υγιέστατο. Καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής του δεν χρειάστηκε να νοσηλευτεί ποτέ. Ήταν ένα κορίτσι που "έσκαγε" από υγεία», τόνισε.

Για τα αίτια του θανάτου της, είπε πως ο πρώτος ιατροδικαστής διέγνωσε ότι ήταν η αμυγδαλίτιδα, αλλά τόνισε ότι θα πάρει χρόνο ώστε να μάθουν με ακρίβεια τα αίτια.

«Να προσέχουν οι γονείς τα παιδιά τους, όταν ακούν ότι δεν είναι καλά. Να τρέχουν κοντά τους, γιατί εμένα με ξεγέλασαν και μου έλεγαν ότι το παιδί μου δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο. Αυτή είναι η συμβουλή μου, αυτό έχω καταλάβει από όλη αυτή την τραγωδία» είπε τέλος.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις