ΧΑΛΚΙΔΑ. Στα δίχτυα απατεώνων μπλέχτηκε μία γυναίκα 78 ετών στη Χαλκίδα, η οποία πίστεψε ότι η κόρη της είχε πέσει θύμα σοβαρού τροχαίου και πλήρωσε για υποτιθέμενη επέμβαση 20.000 ευρώ.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, όλα συνέβησαν στις 10.30 το πρωί της Τρίτης (19/9) όταν η 78χρονη δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από έναν άνδρα ο οποίος της συστήθηκε ως γιατρός του Νοσοκομείου Χαλκίδας και την ενημέρωσε πως η κόρη της υπέστη σοβαρούς τραυματισμούς σε τροχαίο ατύχημα και θα πρέπει να εγχειριστεί.

Παράλληλα ο… «γιατρός» της είπε ότι η επέμβαση κοστίζει αρκετά χρήματα και ότι θα πρέπει και εκείνη να καταβάλει 20.000 ευρώ.

Έτσι και έγινε. Η γυναίκα, σε κατάσταση σοκ, πήρε το χρηματικό ποσό και, καθοδηγούμενη από τον άνδρα, τα παρέδωσε σε μία γυναίκα που της υπέδειξε με την ελπίδα να σώσει την κόρη της.

Επιστρέφοντας όμως στο σπίτι διαπίστωσε πως το παιδί της ήταν απόλυτα υγιές και πως δεν είχε εμπλακεί σε κανένα τροχαίο. Τότε ήταν που αντιλήφθηκε την απάτη και απευθύνθηκε στις Αρχές καταθέτοντας μήνυση κατά αγνώστων.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις