ΒΟΛΟΣ. Ακόμη μια υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας ήρθε στην δημοσιότητα στον Βόλο, με 40χρονο να καταδικάζεται, για τον ξυλοδαρμό της 25χρονης πρώην συντρόφου του και μητέρας των δύο παιδιών του.

Όπως κατέθεσε η γυναίκα ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, η ίδια και ο κατηγορούμενος ήταν ζευγάρι για επτά χρόνια και είχαν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά την φροντίδα των οποίων έχει αναλάβει εκείνη. Αν και είχαν χωρίσει για αρκετό διάστημα, αποφάσισαν το περασμένο καλοκαίρι να κάνουν μια ακόμη προσπάθεια για την σχέση τους.

Η προσπάθεια επανασύνδεσης του ζευγαριού απέτυχε και όταν η 25χρονη ανακοίνωσε την περασμένη Παρασκευή πως θα κάνει μια νέα αρχή, την περίμενε ο ξυλοδαρμός.

Την είχε ξαναχτυπήσει

Ο 40χρονος, πήγε σπίτι της και οι γείτονες αναγκάστηκαν να καλέσουν δύο φορές την αστυνομία. Εκείνη είπε στους αστυνομικούς δικαιολογίες και συνέχισε να παραμένει στον ίδιο χώρο με τον 40χρονο.

«Άρχισε όμως πάλι να φωνάζει και να βρίζει. Πήρε ένα μαχαίρι και μου ζητούσε να τον σκοτώσω. Του ζήτησα να χαμηλώσει τους τόνους και πάνω στη φασαρία, με χτύπησε με το χέρι στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να ανοίξει το πάνω χείλος μου και να προκληθεί αιμορραγία και να πρηστεί το μάτι μου. Στα χρόνια της κοινής μας ζωής έδειξε βιαιότητα ακόμα τρεις φορές», είπε η γυναίκα στην κατάθεσή της, σύμφωνα με το gegonotanews.

Μετά το χτύπημα κάλεσε η ίδια την αστυνομία και ο 40χρονος συνελήφθη, ενώ η ίδια πήγε στο Νοσοκομείο. ζήτησε την τιμωρία του και εκείνος στην απολογία του είπε πως δεν άντεξε την απόρριψη ενώ είχαν συμφωνήσει να κάνουν προσπάθεια επανασύνδεσης.

Ο 40χρονος κρίθηκε ένοχος για ενδοοικογενειακή βία και καταδικάστηκε σε φυλάκιση ενός έτους με αναστολή.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις