ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Νέες δηλώσεις έκανε η μητέρα της 13χρονης από τη Θεσσαλονίκη στην οποία έσβησε ένα τσιγάρο στο στήθος μια 12χρονη και δήλωσε πως όλα ξεκίνησαν για ένα φιλί που της έδωσε ο πρώην της.

Συγκεκριμένα, μίλησε στην εκπομπή Live News και δήλωσε πως «έγινε μία παρεξήγηση ανάμεσά τους για ένα αγόρι. Αυτό το παιδί είναι στην κοινή παρέα, φεύγοντας αγκάλιασε την κόρη μου, όπως αγκαλιάζονται τα παιδιά και της έδωσε φιλί στο μάγουλο, γιατί είναι φίλοι. Αυτός είναι ο πρώην της παραβατικής».

«Χθες στις 6 παρά 10 το απόγευμα, έγινε στα πλατανάκια της Ευκαρπίας, εκεί που μαζεύονται πάρα πολλά παιδιά. Της έδωσε ραντεβού στις 6. Πήγε η (…) και ξεκίνησε να της φωνάζει, να την βρίζει, τι έκανες, πήγαινε προς το μέρος της απειλητικά. Τα υπόλοιπα φιλαράκια της ήταν από πίσω», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Μόλις τελείωσε το τσιγάρο του το 12χρονο παιδί το έσβησε πάνω στο στήθος της. Επιτέθηκε, πήγε να την χτυπήσει, η (…) άρχισε να τρέχει», είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης, σημείωσε ότι «παίρνει το παιδί μου και μου λέει κλαίγοντας “μαμά τρέξε, με έκαψε με το τσιγάρο, θα με σκοτώσει”. Εγώ έφυγα, ο σύζυγος χωρίς μπλούζα κι εγώ χωρίς παπούτσια. Αυτή γελούσε, φώναζε “την έκαψα με τσιγάρο, χαχα την έκαψα με τσιγάρο”».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις