ΕΥΒΟΙΑ. Βίντεο ντοκουμέντο με την στιγμή της πτώσης του ιδιωτικού ελικοπτέρου στη Βόρεια Εύβοια. Το ελικόπτερο τύπου Α-109 πετάει στην περιοχή μεταξύ Αγίας Άννας και Αχλαδίου λίγο πριν τις 11 το πρωί με έναν και μοναδικό επιβάτη και πιλότο τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά. Το ελικόπτερο χάνει ύψος και χάνεται στη θάλασσα.

Η στιγμή της πτώσης:

Το ιδιωτικό ελικόπτερο Α-109 είχε απογειωθεί από το Μαντούδι και θα προσγειωνόταν στον Βόλο και συγκεκριμένα στη ΒΙΠΕ Βόλου. Αυτόπτης μάρτυρας, σημείωσε πως το ελικόπτερο, ενώ ήταν στον αέρα, άρχισε να παίρνει περίεργη κλίση και λίγα λεπτά αργότερα ακούστηκε ένας κρότος.

Άλλος αυτόπτης μάρτυρας μιλώντας στο newsit.gr αναφέρει: «Είδα το ελικόπτερο μέσα στην καταιγίδα να χάνει ύψος και προσπάθησε να πάει προς τα πίσω. Ξαφνικά έπεσε μέσα στη θάλασσα και ακούσαμε και μια έκρηξη».

Σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης. Στις έρευνες συμμετέχουν 4 περιπολικά του λιμενικού και 2 ιδιωτικά σκάφη ενώ έχει απογειωθεί και ένα ελικόπτερο super puma. Στην περιοχή πνέουν άνεμοι 4 μποφόρ.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις