ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ. Την ώρα που η τιμή του ελαιόλαδου έχει φτάσει στα ύψη, κάποιοι κατάφεραν και έκλεψαν μια τεράστια ποσότητα ελαιόλαδου από τις αποθήκες αγροτικού συνεταιρισμού στην Χαλκιδική.

Όπως έγινε γνωστό, η μεγάλη κλοπή του ελαιόλαδου έγινε το πρωί της Τρίτης (3.10.2023) στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ελαιουργίας στον Πολύγυρο Χαλκιδικής.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους του Συνεταιρισμού Ελαιουργίας Πολυγύρου, πραγματοποιήθηκε στους χώρους – αποθήκες που στεγάζεται το απόθεμα του Συνεταιρισμού, όπως και των μελών του.

Επιτήδειοι κατάφεραν και έκλεψαν 37 τόνους ελαιόλαδου, με τη ζημιά να ξεπερνά τις 370.000 ευρώ.

Στον Συνεταιρισμό εκτιμάται ότι είναι εγγεγραμμένοι περίπου 200 παραγωγοί της περιοχής.

Τα μέλη του Συνεταιρισμού προχώρησαν σε μήνυση καταγγέλλοντας το περιστατικό, ενώ αργά το μεσημέρι της Τρίτης, άτομα από το Διοικητικό Συμβούλιο του κλήθηκαν να καταθέσουν στην αστυνομία για το περιστατικό, ώστε να εντοπιστούν οι δράστες. Κάλεσαν, μάλιστα, την ΕΛΑΣ να εξετάσει τις κάμερες της περιοχής ώστε να εντοπιστούν.

Το τμήμα Ασφαλείας Πολυγύρου, που έχει αναλάβει την υπόθεση, εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα ως προς την υπόθεση και τον τρόπο που πραγματοποιήθηκε η φερόμενη κλοπή. Ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί ο τρόπος που αφαιρέθηκαν οι τόνοι λαδιού, που καταγγέλλουν οι παραγωγοί.

κλοπή. Ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί ο τρόπος που αφαιρέθηκαν οι τόνοι λαδιού, που καταγγέλλουν οι παραγωγοί.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις