ΕΛΛΑΔΑ. Είναι Παλαιστίνιος στην Ελλάδα, φοράει την παλαιστινιακή μαντίλα, την κεφιγιέ, σύμβολο του αγώνα των Παλιαστινίων.

Στα γραφεία τους στην Αθήνα, όπου παρακολουθούν στην τηλεόραση τις εξελίξεις, δεσπόζει ένας πίνακας, το τέμενος Αλ Ακσα ο τρίτος ιερότερος τόπος κατά σειρά για τους Μουσουλμάνους.

«Θέλουμε διαπραγματεύσεις, αλλά με ποιον; Με αυτόν που μας σκοτώνει κάθε μέρα;», είπε ο Μοχάμεντ Αλμπάντα.

Μόλις η Χαμάς ξεκίνησε την σφαγή των Ισραηλινών, αλλά ακόμα και των κατοικιδίων τους, και τις απαγωγές, η Παλαιστινιακή Παροικία θα πει πως «ολόκληρος ο Παλαιστινιακός λαός, στην κατεχόμενη πατρίδα μας και στη διασπορά, αισθάνεται περήφανος για το κατόρθωμα της Παλαιστινιακής αντίστασης».

«Αν εκείνοι ήταν τρομοκράτες, είμαστε τρομοκράτες»

Το Live News θα βρεθει στα γραφεία τους και θα ακούσει πως βλέπουν οι Παλαιστίνιοι στην Ελλάδα αυτές τις εικόνες.

Στην κουβέντα θα παρομοιάσουν την αντίσταση στους Ναζί και την επανάσταση του 1821 με όσα γένονται στην Παλαιστίνη.

«Αν αυτοί που σκοτώθηκαν το ’40 είναι τρομοκράτες, είμαστε τρομοκράτες», λένε.

Συναγερμός στην ΕΥΠ στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές ασφαλείας της χώρας μας μετά την ανάφλεξη που προκαλεί η επίθεση της Χαμάς στο Ισραήλ.

Στην Αθήνα Παλαιστίνιοι θα βγουν στον δρόμο. Έξω από την Ισραηλινή Πρεσβεία θα σηκώσουν πανό, που μιλάει για φονιάδες σιωνιστές.

Στο Σύνταγμα θα προσαχθούν Παλαιστίνιοι που έβγαζαν φωτογραφίες, κρατώντας όπλο που τελικά αποδείχτηκε ψεύτικο. Δύο ακόμα Παλαιστίνιοι και ένας Αιγύπτιος έκαψαν σημαία του Ισραήλ.

«Θέλουμε τα δικαιώματά μας», λένε οι Παλαιστίνιοι της Ελλάδας.

Με αυτή την αναφορά ο εκπρόσωπος των Παλαιστίνιων στη Θεσσαλονίκη θα πει πως το μείζον είναι να έχουν και οι Παλαιστίνιοι δικαιώματα.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις