ΒΟΛΟΣ. Σαν κεραυνός έπεσε το πρωί της Κυριακής στον Βόλο η είδηση για τον θάνατο του Δημήτρη Αποστολάκου, διευθυντή της ΔΟΥ Βόλου, σε ηλικία 59 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες του gegonota.news, πριν λίγες ημέρες υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στον Βόλο, αλλά παρουσίασε επιπλοκές και μεταφέρθηκε στο Ιασώ όπου νοσηλεύτηκε για περίπου 10 ημέρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Δυστυχώς, η πορεία της υγείας είχε ραγδαία επιδείνωση και χθες το πρωί άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο Δημήτρης Αποστολάκος καταγόταν από το Ξηροκάμπι Σπάρτης. Σπούδασε Οικονομικά στο ΕΚΠΑ και τα τελευταία χρόνια έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπσιτήμιο Θεσσαλίας. Ζούσε επί σειρά ετών στον Βόλο, μαζί με την οικογένειά του και είχε αναπτύξει έντονη συνδικαλιστική δράση ως μέλος της Νέας Δημοκρατίας. Επίσης, ήταν αντιπρόσωπος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.

Την είδηση έκανε γνωστή, μέσω ανάρτησης, η σύζυγός του, Μαριάνα Κυρίτση:

«Μετά από 32 χρόνια αγάπης και κοινής πορείας, μια εγχείρηση ρουτίνας μου πήρε μέσα σε δέκα μέρες τον Δημήτρη μου… Απρόσμενα και βάρβαρα. Τα λόγια είναι αδύναμα για να εκφράσω τη συντριβή που νιώθω. Θα είσαι πάντα δίπλα μου. Καλή αντάμωση…»

Συλλυπητήρια από τον Σύλλογο Πελοποννησίων Νομού Μαγνησίας «Ο Μωριάς»:

«Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του μέλους μας, Δημήτρη Αποστολάκου, για τον πρόωρο και ξαφνικό χαμό του. Ήταν μέλος του Συλλόγου μας με καταγωγή απο το Ξηροκάμπι Λακωνίας. Όλα τα μέλη του Συλλόγου μας, όπως και οι πολίτες της Μαγνησίας ξαφνιάστηκαν για την απώλεια του 59χρόνου Δημήτρη μας και Διευθυντή Εφορίας Βόλου. Καλό Ταξίδι Δημήτρη.»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις