ΒΟΛΟΣ. Μια ανείπωτη τραγωδία διαδραματίζεται από χθες το βράδυ στην πόλη του Βόλου μετά το τροχαίο δυστύχημα από το οποίο έχασε τη ζωή του ένα βρέφος μόλις τριών μηνών.

Το μωρό βρήκε ακαριαίο θάνατο όταν έπεσε από την αγκαλιά του παππού του, ο οποίος παρασύρθηκε από μια μηχανή στη συμβολή των οδών Ιάσονος και Αντωνόπουλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί ήταν ήδη νεκρό όταν έφτασε στο Αχιλλοπούλειο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου όπου πάρα τις προσπάθειες ανάνηψης από τους γιατρούς λίγο πριν από τα μεσάνυχτα επιβεβαιώθηκε ο θανάτός του.

Αυτόπτης μάρτυρας του δυστυχήματος περιγράφει στο protothema.gr την πορεία της μηχανής μετά τη μοιραία παράσυρση εξηγώντας πως στη διασταύρωση υπάρχει φανάρι.

«Άκουσα έναν ήχο, βγαίνω έξω και βλέπω στο δρόμο μια μηχανή να περνά από μπροστά μου. Σερνόταν για δύο τετράγωνα. Το παιδί στη μηχανή κόρναρε σαν παλαβός. Μετά τον είδα πεσμένο κάτω. Ήταν βαριά μηχανή, πρέπει να πηγαίνε γρήγορα για να συρθεί δύο τετράγωνα. Πρέπει να έτρεχε για να προλάβει να περάσει το φανάρι. Άκουσα που έλεγαν πως το παιδί θα φύγει με ταξί γιατί δεν είχε έρθει γρήγορα ασθενοφόρο», λέει ο επιχειρηματίας ο οποίος έχει ψητοπωλείο κοντά στο σημείο του δυστυχήματος.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Χθες (04-11-2023) βραδινές ώρες στον Βόλο, δίκυκλη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ημεδαπός παρέσυρε ημεδαπό πεζό που είχε στην αγκαλιά του βρέφος και στη συνέχεια ανετράπη επί του οδοστρώματος. Οι δύο άνδρες και το βρέφος διακομίστηκαν στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του βρέφους και ο ελαφρύς τραυματισμός των δύο ανδρών. Ο οδηγός της μοτοσικλέτας συνελήφθη, ενώ την προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βόλου

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις