ΑΘΗΝΑ. Όταν έχεις περάσει τα 30, επιλέγεις συνήθως να περάσεις τα βράδια της Παρασκευής ή του Σαββάτου σου σε κάποιο εστιατόριο παρέα με αγαπημένα πρόσωπα, σε ένα τσιπουράδικο, άντε το πολύ σε κάποιο σπίτι φίλου. Αν πάλι θες να το ρίξεις λίγο έξω, θα επιλέξεις ίσως ένα μικρό μπαρ να πιεις τα ποτάκια σου.

Θα επέλεγες, όμως, να περιμένεις για περίπου δύο ώρες έξω από την πόρτα ενός μεγάλου νυχτερινού μαγαζιού με μερικές εκατοντάδες ακόμη άτομα, προκειμένου να μπεις και να πιεις το ποτό σου ακούγοντας μουσική; Κάποιοι - κυρίως νεαρές ηλικίες - φαίνεται πως το κάνουν, αν κρίνουμε από ένα βίντεο στο TikTok που έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες.

Στο συγκεκριμένο βίντεο που μετράει περισσότερες από 300.000 προβολές και έχει τραβηχτεί περίπου στις 2:00 το βράδυ της Παρασκευής 3 Νοεμβρίου 2023, βλέπουμε πως δεκάδες νεαρά άτομα περίμεναν με ανυπομονησία για αρκετή ώρα έξω από γνωστό κλαμπ στο Γκάζι, μέχρι τη στιγμή που θα κατάφερναν να μπουν και να περάσουν καλά.

Όπως έγραψε και ένας χρήστης που μπήκε τελικά στο μαγαζί, περίμενε στην ουρά από τις 11:15 (λίγο πριν ανοίξει το κλαμπ δηλαδή - ανοίγει 11:30) και τελικά κατάφερε να μπει στη 1:00! Άλλοι πάλι, αν και περίμεναν, δεν κατάφεραν να μπουν.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις