ΚΥΨΕΛΗ. Σε τρεις συλλήψεις για τη δολοφονία της 23χρονης Φαίης Μπακογιώργου μητέρας τριών παιδιών και εγκυμονούσας που είχε βρεθεί νεκρή και τυλιγμένη σε μια κουβέρτα στην Κυψέλη προχώρησε η Αστυνομία. Οι Αρχές πέρασαν χειροπέδες στη μητέρα, την αδερφή και την κοπέλα που φιλοξενούσε την άτυχη γυναίκα.

Στο Mega μίλησε ο πατέρας της αδικοχαμένης νεαρής μητέρας, Νίκος Μπακογιώργος, η έρευνα του οποίου αποκάλυψε ότι η σορός που βρισκόταν επί ένα μήνα στα αζήτητα των ψυγείων στο νοσοκομείο «ΕΛΠΙΣ» ανήκε στην 23χρονη.

«Το μόνο που έχω να πω είναι ότι, έκανα έναν αγώνα και ο Θεός με λυπήθηκε και βρέθηκαν οι δολοφόνοι του παιδιού μου. Η δικαίωση ήρθε. H ψυχούλα του παιδιού μου τώρα θα είναι αγνή», είπε συντετριμμένος ο κ. Μπακογιώργος.

Η δικηγόρος του πατέρα, Βούλα Δημήτριαδου εξήγησε ότι η κοπέλα βρέθηκε τυλιγμένη σε κουβέρτα περίπου 500 μέτρα μακριά από το σπίτι της. «Με πρωτοβουλία του πατέρα μου ανατέθηκε αυτή η υπόθεση. Η σορός του κοριτσιού ταυτοποιήθηκε μετά από καιρό. Για ένα χρόνο δεν έγινε κάτι. Μετά υποβάλλαμε εμείς μήνυση για να συνεχίσουν οι έρευνες. Έγινε η έρευνα από το Ανθρωποκτονιών και κατηγορούμενες είναι η μητέρα, η αδελφή και μη σπιτονοικοκυρά για κακουργηματικές πράξεις, μεταξύ αυτών και η ανθρωποκτονία. Αφορά και την εμπορία ανθρώπων η κατηγορία. Η μητέρα και η αδελφή της φαίνεται πως την εξέδιδαν».

Το χρονικό της υπόθεσης

Όλα ξεκίνησαν τον Οκτώβρη του 2021 όταν στην Κυψέλη βρέθηκε νεκρή και τυλιγμένη σε κουβέρτα μία νεκρή, έγκυος γυναίκα, η 23χρονη Φαίη Μπακογιώργου.

Η γυναίκα είχε βρεθεί 700 μέτρα από το σπίτι της έξω από ένα πάρκινγκ. Τότε, ο πατέρας της 23χρονης έκανε μήνυση και ζητούσε να διερευνηθεί ο τρόπος θανάτου του. Μάλιστα, είχε βάλει ειδικό ερευνητή για την διαλεύκανση της υπόθεσης.

Η κοπέλα φιλοξενούνταν σε ένα διαμέρισμα με τη μητέρα και την αδελφή της σε μία τρίτη γυναίκα.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις