ΕΛΛΑΔΑ. Ο Γεράσιμος, ο μοναδικός επιζών από το πρώτο βαγόνι του μοιραίου τρένου από το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη, θα ταξιδέψει σήμερα Σάββατο (18.11.2023) με ειδική πτήση στις ΗΠΑ για να συνεχίσει την αποκατάσταση της υγείας του.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ελευθερία», στη Λάρισα βρίσκεται ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό από τις ΗΠΑ από χθες το βράδυ ώστε να ξεκινήσουν την προετοιμασία του 21χρονου φοιτητή από τον Βόλο που βρισκόταν στο πρώτο βαγόνι του μοιραίου τρένου στα Τέμπη.

Ο Γεράσιμος θα πετάξει με ειδική πτήση μέσω της 110 Π.Μ. Λάρισας και συνοδευόμενος από ομάδα επιστημονικού προσωπικού για τις ΗΠΑ και συγκεκριμένα για τη Βοστώνη, προκειμένου να νοσηλευτεί σε εξιδεικευμένο κέντρο με απώτερο σκοπό την πλήρη αποκατάσταση της υγείας του.

Υπενθυμίζεται ότι 9 μήνες μετά το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη, φαίνεται πως βρέθηκε το «μαύρο κουτί» της μοιραίας αμαξοστοιχίας, στο σημείο που φυλάσσεται ό,τι έχει απομείνει από αυτήν, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο αμαξοστάσιο του ΟΣΕ στο Κουλούρι.

Ωστόσο, σύμφωνα με το larissanet.gr, το καταγραφικό έχει μεγάλες ζημιές και είναι αμφίβολο αν μπορεί να αντληθεί κάποια πληροφορία από αυτό…

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις