ΚΟΣΜΟΣ. Αυτή δεν είναι μια συνηθισμένη ιστορία αγάπης. Μια γυναίκα έγινε viral στο TikTok, όταν αποκάλυψε πώς γνωρίστηκε με τον κατά 15 χρόνια μεγαλύτερο σύζυγό της.

Η 29χρονη Samantha Gizzle πήρε μέρος σε ένα trend του TikTok, κατά το οποίο οι χρήστες αποκαλύπτουν, μεταξύ άλλων, το πώς γνωρίζονται με τα έτερα ήμισύ τους. Η ίδια έδειξε μια φωτογραφία της όταν ήταν 4 ετών, στην αγκαλιά του μπέιμπ σίτερ της, ο οποίος ήταν 19. Χρόνια αργότερα, οι δυο τους αποφάσισαν να παντρευτούν.

«Ήσουν ο καλύτερος μπέιμπι σίτερ του κόσμου» έχει γράψει στη λεζάντα της η Gizzle και οι χρήστες του TikTok παθαίνουν παροξυσμό. Πολλοί προβληματίστηκαν με την ιστορία τους, ενώ άλλοι έσπευσαν να της γράψουν κατακριτικά σχόλια.

Μπορεί οι χρήστες του TikTok να μην βρήκαν την ιστορία τους ρομαντική, η Gizzle, όμως, ισχυρίζεται πως νιώθει «χαρούμενη, ασφαλής και ξαφνιασμένη που οι Gen Zers δεν αποδέχονται τη διαφορά ηλικίας στα ζευγάρια» Ωστόσο, τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται.

Μετά από έρευνα του nypost.com, αποκαλύφθηκε πως οι φωτογραφίες που έχει προσθέσει η γυναίκα στη δημοσίευσή της, πως είναι κλεμμένες από το διαδίκτυο. Μάλιστα, η μια φωτογραφία δείχνει έναν πατέρα με την κόρη του. Όπως αναφέρει το μέσο, η φωτογραφία είναι κλεμμένη από ένα διαγραμμένο – πλέον – post ενός μπλόγκερ, από το 2012.

«Πριν από σχεδόν μια δεκαετία, ανέβασα μια ανάρτηση για να υποστηρίξω μια εκστρατεία δωρεάς χρημάτων για το κινηματογραφικό έργο του πατέρα μου, η οποία περιλάμβανε αυτή την οικογενειακή φωτογραφία», ανέφερε ο μπλόγκερ. «Είναι ενοχλητικό το γεγονός ότι μια οικογενειακή φωτογραφία χρησιμοποιήθηκε με αυτόν τον τρόπο και εκτιμώ το άτομο που με ειδοποίησε γι’ αυτό», προσθέτει.

Μάλιστα, στο Reddit, ένας χρήστης είχε υποστηρίξει ότι η υποτιθέμενη φωτογραφία του γάμου του ζευγαριού που εμφανίζεται στη συνέχεια, είχε «κλαπεί από το Google», χαρακτηρίζοντας το viral βίντεο «ψεύτικο».

Πριν αποκαλυφθεί πως οι φωτογραφίες δεν ανήκουν στην ίδια, διάφοροι χρήστες του TikTok είχαν σπεύσει να σχολιάσουν το post. Κάποιοι είπαν «την παρακολουθούσε να μεγαλώνει και περίμενε μέχρι να γίνει 18 ετών για να είναι μαζί της», ενώ άλλοι το χαρακτήρισαν «τρελό» και «άρρωστο».

Μετά το σάλο, η Samantha Gizzle, που πλέον έχει διαγράψει όλες της τις δημοσιεύσεις, έγραψε: «Δεν είμαι θύμα. Αρχικά, εγώ του έκανα πρόταση γάμου». Συνέχισε: «Σας θυμίζω ότι αυτός είναι ο έρωτας της ζωής μου και όχι σαν τις σχέσεις δύο εβδομάδων της Gen Z… αυτή είναι η πραγματική ζωή, οπότε δεν είναι τόσο απλό».

Στο τελευταίο βίντεο, που δημοσιεύτηκε την Πέμπτη, ισχυρίστηκε ότι τα σχόλια που δέχτηκε, την έκαναν να «ξανασκεφτεί» την απόφασή της να τον παντρευτεί. Ωστόσο, διαβεβαίωσε ότι «εμμένει» στην επιλογή της, αλλά οι έκπληκτοι θεατές συνέχισαν να εκφράζουν τις απόψεις τους.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις