ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ. Η αυτοκτονία μιας Ελληνίδας στην Κωνσταντινούπολη καταγράφηκε καρέ – καρέ στην κάμερα, όπως μεταδίδουν τουρκικά ΜΜΕ. Στο απίστευτο βίντεο φαίνεται η στιγμή που η 54χρονη πέφτει από ταράτσα εμπορικού κέντρου και προσγειώνεται στο έδαφος.

Σύμφωνα με το haberler.com, η γυναίκα που αυτοκτόνησε ονομάζεται Ελένη Μπουλούδα και το περιστατικό έλαβε χώρα στην περιοχή Beylikdüzü της Κωνσταντινούπολης. Η γυναίκα ανέβηκε στην ταράτσα του εμπορικού κέντρου από τις σκάλες κινδύνου.

Η 54χρονη φέρεται να βρέθηκε στο κέντρο για άγνωστο λόγο, να έκανε κάποιες βόλτες σε αυτό και στη συνέχεια να ανέβηκε στους επάνω ορόφους χρησιμοποιώντας τη σκάλα κινδύνου. Η γυναίκα πήδηξε από την ταράτσα στο έδαφος. Οι πολίτες ενημέρωσαν για το περιστατικό στην αστυνομία και κάλεσαν ασθενοφόρο, ωστόσο, όταν έφτασαν εκεί, διαπίστωσαν ότι η γυναίκα είχε πεθάνει.

Η αυτοκτονία καταγράφηκε στην κάμερα – Προσοχή, σκληρές εικόνες

Η αστυνομίας ξεκίνησε έρευνα για το περιστατικό. Η στιγμή που η Ελληνίδα πέφτει στο κενό καταγράφηκε λεπτό προς λεπτό από τους ανθρώπους που βρίσκονταν γύρω της.

Γραμμή παρέμβασης για την αυτοκτονία: 1018

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις