ΤΟΥΡΚΙΑ. Σάλο έχει προκαλέσει στην Τουρκία μια νέα τηλεοπτική σειρά που έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον, με έναν συγκεκριμένο χαρακτήρα να δημιουργεί έντονες συζητήσεις και προβληματισμό.

Ο λόγος για την «Ντιλμπέρ», η οποία που φαίνεται ότι προκαλεί τα συντηρητικά αντανακλαστικά του τουρκικού τηλεοπτικού κοινού με τα αποκαλυπτικά φορέματά της και τους αισθησιακούς χορούς της.

Η σειρά άρχισε να προβάλλεται μόλις την περασμένη εβδομάδα και ήδη σαρώνει στα νούμερα τηλεθέασης, ωστόσο υπάρχει μια πολύ μεγάλη μερίδα του τουρκικού λαού που ζητά το κόψιμό της.

Δείτε κάποια από τα «επίμαχα» αποσπάσματα

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ, οι αντιδράσεις οδήγησαν τον συντηρητικό εταίρο του Ερντογάν, Ντεβλέτ Μπαχτσελί να κάνει λόγο για συνωμοσία, ενώ πολίτες ζητούν από το τουρκικό ΕΣΡ την απαγόρευση της σειράς, την αλλαγή της ώρας προβολής, ή τουλάχιστον το κόψιμο των σκηνών με τους αισθησιακούς χορούς της «Ντιλμπέρ».

«Αυτές τις ημέρες που η Τουρκία ταξιδεύει στο Διάστημα και στρέφει το κεφάλι της στα ύψη χάρη στον αστροναύτη Αλπέρ Γκεζέραβτζı, η δημοσιοποίηση του χαρακτήρα της Ντιλμπέρ, μέσα από μια σειρά, είναι μια ασύγκριτη αντίφαση και ένα σημαντικό σημάδι συνωμοσίας όσον αφορά στη χρονική συγκυρία» είπε χαρακτηριστικά ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις