ΚΟΣΜΟΣ. Αυτό θα πει να αγαπάς κάποιον με όλο σου το είναι. Η 27χρονη Ana Stanskovsky είναι τόσο ερωτευμένη με τον σύντροφό της που δεν δίστασε να χτυπήσει σε τατουάζ το όνομά του όχι σε κάποιο σημείο του σώματος που δεν φαίνεται αλλά στο κούτελό της.
«Να κάνω τατουάζ στο πρόσωπό μου το όνομα του φίλου μου;», έγραψε στο TikTok η 28χρονη Λονδρέζα.

Το βίντεο, το οποίο έχει συγκεντρώσει 19 εκατομμύρια προβολές, δείχνει τη γυναίκα να γράφει το όνομα του αγαπημένου της Kevin Freshwater ακριβώς κάτω από τη γραμμή των μαλλιών της με έντονα, γιγαντιαία, μαύρα γράμματα.

Όσοι παρακολούθησαν το βίντεο είχαν τις αμφιβολίες τους σχετικά με το αν η Ana έκανε όντως το τατουάζ ή ήταν απλά ένα σκηνοθετημένο κόλπο για να συγκεντρώσει περισσότερα views στα social media.

«Δεν υπάρχει κυριολεκτικά καμία βελόνα», σχολιάζει κάποιος που αμφιβάλει.
«Είναι φάρσα. Δεν υπάρχει αίμα ή κοκκινίλα», έγραψε κάποιος άλλος.

Ωστόσο, σε μια σειρά από επόμενα βίντεο, η ερωτευμένη γυναίκα επέμεινε ότι όντως έκανε το τατουάζ.
«Ναι, είναι αληθινό», επιβεβαίωσε διαδικτυακά. «Δεν μπορώ ούτε εγώ η ίδια να το πιστέψω ότι το έκανα. Ξέρω ότι είναι λίγο τρελό. Αλλά μου αρέσει να εκφράζω τα συναισθήματά μου και πιστεύω ότι αν αγαπάς πραγματικά κάποιον πρέπει να μπορείς να το δείχνεις».

Συνέχισε να συμβουλεύει τα αγόρια ότι οι σύντροφοί τους πρέπει να κάνουν το ίδιο. «Αν η κοπέλα σου δεν θέλει να κάνει τατουάζ το όνομά σου στο πρόσωπό της τότε απλά πρέπει να βρεις μια νέα κοπέλα», είπε η Stanskovsky.

Και όταν ρωτήθηκε τι θα κάνει αν η αγάπη της για τον Κέβιν δεν αντέξει στο χρόνο είπε: «Αν χωρίσουμε, θα πρέπει απλώς να βρω έναν διαφορετικό Κέβιν».

Η Stanskovsky πρόσθεσε: «Δεν ξέρω γιατί οι άνθρωποι πιστεύουν ότι το να κάνεις ένα τόσο μεγάλο τατουάζ στο μέτωπό σου είναι μεγάλη υπόθεση . Μπορείς ακόμα να βρεις δουλειά και τέτοια πράγματα».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις