ΚΟΣΜΟΣ. Σε πολύ δύσκολη θέση βρέθηκε ένας διαγωνιζόμενος στο τηλεπαιχνίδι «Ποιος Θέλει να Γίνει Εκατομμυριούχος», όταν χρειάστηκε να πάρει τη βοήθεια τηλεφώνου.

Ο καθηγητής φυσικών επιστημών, JP Morgan, συμμετείχε στο σόου το 2020 και όταν αποφάσισε να καλέσει τη σύζυγό του, ένας μυστηριώδης άνδρας σήκωσε το τηλέφωνο.

Ο οικοδεσπότης της εκπομπής, Jeremy Clarkson, του έθεσε μία δύσκολη ερώτηση για το ποιες ημέρες είναι μέρος του Σαββατοκύριακου στη Γερμανία και ο διαγωνιζόμενος μπερδεύτηκε με τις προτεινόμενες απαντήσεις που του δόθηκαν, σύμφωνα με την εφημερίδα «Sun».

Τότε είπε: «Η θεία της γυναίκας μου ζει στη Γερμανία πάνω από 50 χρόνια, η γυναίκα μου έχει πάει μερικές φορές εκεί. Η σύζυγός μου, η οποία σε διαφορετικές χρονικές στιγμές θα ήταν πιθανώς στο ακροατήριο, είναι στο σπίτι ως ένας από τους φίλους μου στο τηλέφωνο».

Ο Τζέρεμι Κλάρκσον έδωσε το πράσινο φως για να τηλεφωνήσει στην Ελίζαμπεθ, αλλά ήταν μια ανδρική φωνή αυτή που απάντησε όταν ο JP κάλεσε στο σπίτι.

Ο παρουσιαστής προσπάθησε να αποφορτίσει την αμήχανη ένταση αστειευόμενος: «Αυτός ήταν ένας άλλος άνδρας που μόλις απάντησε στο τηλέφωνό σας, χαλαρώστε, χαλαρώστε, μπορεί να είναι εντελώς αθώος».

Μόλις το σήκωσε η σύζυγος του JP, ο Jeremy ανακάτεψε την κατάσταση ρωτώντας: «Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι έχεις κάποιον εκεί μαζί σου;». «Πόσο άβολο, να τηλεφωνεί η γυναίκα του για τη βοήθεια και να απαντάει ένας άντρας» σχολίασε ένα τηλεθεατής στα social media.

Ωστόσο, ένας άλλος θεατής επεσήμανε ότι ο «μυστηριώδης άνδρας» ήταν πιθανώς μια φωνή στον τηλεφωνητή. Ο JP κατάφερε να αποχωρήσει από τον «Εκατομμυριούχο» με 64.000 λίρες - και τη σχέση του με τη σύζυγό του ανέπαφη.

Πηγή: reader.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις