Γράφει ο Γιάννης Μητράκος

Τα μέσα «πληροφόρησης», αυτά που μεταδίδουν εικόνα, το πέρασαν στα γρήγορα για να μην αντιληφθούμε τη φρίκη του εγκλήματος που διαπράττουν οι Ισραηλινοί στη Γάζα.

Ήταν μερικά από τα σκελετωμένα παιδιά που πεθαίνουν από την πείνα και την έλλειψη φαρμάκων στην ισοπεδωμένη πατρίδα τους. Κι ας ρίχνει η υποκριτική Δύση τάχα επισιτιστική βοήθεια από αέρος… Τα παιδιά πεινούν, τα παιδιά υποσιτίζονται, τα παιδιά αρρωσταίνουν και οι γιατροί δεν έχουν τις εγκαταστάσεις και τα φάρμακα για να τα περιθάλψουν.

Για πρώτη φορά στην Ιστορία επιτιθέμενος στρατός εκδιώκει βιαίως γιατρούς, νοσηλευτές και ασθενείς από τα νοσοκομεία. Για πρώτη φορά νοσοκομειακές εγκαταστάσεις καταστρέφονται με το σαθρό επιχείρημα ότι εκεί κρύβονται «τρομοκράτες».

Ένας λαός που δοκίμασε τη ναζιστική βία στα στρατόπεδα συγκέντρωσης, που πείνασε και αποστεώθηκε, που αρρώστησε και δεν είχε ούτε τη στοιχειώδη περίθαλψη, που σκόρπισε ανατριχίλα, μετά την απελευθέρωση, σε όσους αντίκρισαν τι κρυβόταν στα χιτλερικά στρατόπεδα, ένα λαός που διατράνωσε «ΠΟΤΑ ΠΙΑ», σήμερα εφαρμόζει στη Γάζα τις ίδιες ναζιστικές τακτικές κατά των αμάχων Παλαιστινίων και δυστυχώς κατά των παιδιών…

Οι ισχυροί της γης, οι πλουτοκράτες, οι στρατιωτικοί, οι πολιτικοί και θρησκευτικοί ηγέτες περιορίζονται σε λόγια συμπάθειας και σε ανώδυνες προτροπές προς τη σιωνιστική ηγεσία του Ισραήλ, όταν με μια μόνο απόφασή τους θα μπορούσαν να επιβάλλουν εκεχειρία, να φέρουν ειρήνευση και να βοηθήσουν ουσιαστικά τους κατοίκους της Γάζας να ζήσουν στον τόπο τους.

Χρειαζόμαστε μια «γροθιά» στο στομάχι για να ξεσηκωθούμε και να υποχρεώσουμε αυτούς τους σύγχρονους Φαρισαίους υποκριτές να βάλουν ένα τέλος στην αιματοχυσία και την καταστροφή που δε λέει να τελειώσει.

Ας είναι αυτή η «γροθιά» οι δυο φωτογραφίες που παραθέτουμε σήμερα και φανερώνουν τον ανθρώπινο ξεπεσμό στον 21ο αιώνα.

Η πρώτη εικονίζει δυο σκελετωμένους Εβραίους στο θάλαμο ενός ναζιστικού στρατοπέδου.

Η δεύτερη τα σκελετωμένα παιδιά της Γάζας που πεθαίνουν από ασιτία και ασθένειες. Ντροπή μας!

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις