ΚΟΣΜΟΣ. Άναυδοι έμειναν οι χρήστες του διαδικτύου από την περίπτωση μιας μητέρας, που γέννησε τρεις φορές μέσα σε διάστημα 10 μηνών, όμως δεν έκανε τρίδυμα, ενώ τα παιδιά της έχουν την ίδια ηλικία για δύο μήνες μέσα στο χρόνο.

Η 41χρονη Sarita Holland που έγινε μητέρα πριν από μια δεκαετία, εξιστόρησε την απίστευτη ιστορία της σε βίντεο στα social media, σύμφωνα με τη Mirror.

Όπως ανέφερε, 10 μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της Stevie, έμαθε ότι είναι έγκυος σε δίδυμα, ενώ γέννησε πρόωρα. Έτσι, μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο και συγκεκριμένα σε διάστημα 30 εβδομάδων, έγινε ξανά μητέρα, καλωσορίζοντας τους Kip και Bowie.

«Είναι απολύτως τρελό, αλλά είναι αλήθεια. Μόνο τα δίδυμα μοιάζουν περισσότερο μεταξύ τους και όχι όλα, παρότι γεννήθηκαν με μικρή διαφορά μεταξύ τους», είπε και πρόσθεσε «μπορείτε να φανταστείτε το σοκ μου».

Πλέον, τα παιδιά της είναι 13 ετών, όμως μόνο για δύο μήνες μέσα στο χρόνο έχουν όλα την ίδια ηλικία. Μάλιστα, η Sarita αστειεύεται συχνά για αυτό το γεγονός, αναφέροντας πως «προετοιμάζομαι για την ενηλικίωση τους. Θα γίνουν 18 ετών και τα τρία μαζί, οπότε έχω δύο δύσκολους μήνες μπροστά μου».

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις