ΒΙΕΤΝΑΜ. Άναυδοι έμειναν γιατροί που κλήθηκαν να κάνουν εγχείρηση στην κοιλιά ενός άνδρα που εισήχθη με αφόρητους πόνους στο νοσοκομείο, αφού αφαίρεσαν ένα χέλι 30 εκατοστών από το έντερο του και μάλιστα ήταν ζωντανό.

Το περιστατικό έγινε στο περιφερειακό ιατρικό κέντρο Hai Ha στην επαρχία Quang Ninh του Βιετνάμ, όταν νοσηλεύτηκε ένας άνδρας με ένα χέλι στην κοιλιά, το οποίο μπήκε στον πρωκτό του και στη συνέχεια κατέληξε στο έντερο.

«Πρόκειται για μια σπάνια περίπτωση», είπε ο επικεφαλής της χειρουργικής κλινικής, σύμφωνα με τη New York Post και πρόσθεσε πως το χέλι προκάλεσε διάτρηση του εντέρου και περιτονίτιδα, μια κατάσταση που προκαλεί φλεγμονή στο στομάχι ή την κοιλιά.

Ωστόσο, οι γιατροί το αφαίρεσαν με επιτυχία, αφού «η περιοχή του ορθού έχει πολλά κοπρανώδη υγρά και μολύνεται εύκολα με βακτήρια, γεγονός που θα μπορούσε να προκαλέσει πρόβλημα στην απομάκρυνσή του».

Πλέον, ο άνδρας ακολουθεί βαριά φαρμακευτική αγωγή και αναρρώνει στο νοσοκομείο, ενώ αντιμετωπίζει ήπιους πόνους στην κοιλιά του, μετά την περιπέτεια που έζησε.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις