ΒΡΑΖΙΛΙΑ. Ο Cristiano Alves Terto, φαίνεται να πυροβολεί εν ψυχρώ έξι φορές προς τον 38χρονο Francisco Cleidivaldo Mariano De Moura, κατά τη διάρκεια της δίκης για τη δολοφονία του πατέρα του, στο São José do Belmonte της Βραζιλίας, σύμφωνα με το CNN Brasil.

Πλάνα από το εσωτερικό της αίθουσας του δικαστηρίου δείχνουν τον Terto να ορμά με ένα περίστροφο διαμετρήματος 38 χιλιοστών προς τον De Moura – ο οποίος κάθεται λίγα βήματα μακριά από έναν ένορκο και έναν δικηγόρο – και να πυροβολεί τουλάχιστον δύο φορές.

Η υπόλοιπη αίθουσα βυθίζεται στο χάος, καθώς οι ένορκοι και το δικαστικό προσωπικό διασκορπίζονται, ενώ ο Terto εξαπολύει την οργή του στον De Moura.

Ο Terto ρίχνει άλλη μια ομοβροντία πυροβολισμών κατά του De Moura από απόσταση αναπνοής, ενώ ο κατηγορούμενος παραπαίει στο πάτωμα, προσπαθώντας να αναζητήσει κάλυψη από τη βροχή των πυρών.

Ο De Moura επιχειρεί να κρυφτεί πίσω από ένα γραφείο, ενώ ο Terto συνεχίζει να πυροβολεί μέχρι να αδειάσει το εξάσφαιρο.

Λίγα λεπτά αργότερα, ο De Moura καταρρέει στο πάτωμα πίσω από το έδρανο των δικαστών, αλλά ο 27χρονος σπεύδει και τον χτυπά με μανία δύο φορές στο κεφάλι με το όπλο, όπως δείχνει το βίντεο.

Στη συνέχεια, ο νεαρός φεύγει από την αίθουσα, ενώ δύο γυναίκες που προσπάθησαν να τον τραβήξουν μακριά, φαίνονται πανικόβλητες.

Ο Τέρτο συνελήφθη για απόπειρα δολοφονίας, όπως δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομία του Pernambuco στο CNN Brasil.

Το σοκαριστικό περιστατικό, συνέβη στις 29 Νοεμβρίου, αλλά το βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα μόλις τη Δευτέρα (01.04.2024). Ο Τέρτο παραμένει στη φυλακή ενώ ο De Moura μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε τοπικό νοσοκομείο και επέζησε.

Ο 38χρονος φέρεται να πυροβόλησε τον πατέρα του, Francisco Alves, τον Οκτώβριο του 2012 στο σπίτι του στη Lagoa Alexandre. Ο δράστης φέρεται να ομολόγησε ότι σκότωσε τον πατέρα του 27χρονου μετά από διαπληκτισμό για ένα γαϊδούρι που ξέφυγε από την ιδιοκτησία του.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις