ΤΑΪΛΑΝΔΗ. Μεγάλο σκάνδαλο έχει ξεσπάσει στην Ταϊλάνδη, καθώς βγήκε στη δημοσιότητα βίντεο γυναίκας πολιτικού που τράβηξε ο σύζυγός της και στο οποίο φαίνεται να κάνει σεξ με έναν 24χρονο βουδιστή μοναχό, υιοθετημένο πρόσφατα από το ζευγάρι.

Ο 64χρονος σύζυγος της Prapaporn Choeiwadkoh, που ανήκει στο κόμμα των δημοκρατικών, υποψιάστηκε ότι κάτι συμβαίνει με τη σύζυγό του, καθώς δεν σήκωνε το τηλέφωνο. Έτσι, οδήγησε 5,5 ώρες προκειμένου να επιστρέψει αιφνιδιαστικά στο σπίτι του από την Μπανγκόνγκ.

Μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο έγινε δήλωση της πολιτικού στα ΜΜΕ, σύμφωνα με την οποία ο σύζυγός της παρεξήγησε όσα είδε και πως δεν έκανε σεξ με τον βουδιστή μοναχό. «Δεν έγινε τίποτα, δεν είναι αυτό που φαίνεται. Είχε κάποια προβλήματα και απλώς συζητούσαμε, ενώ μετά θα πηγαίναμε να κάνουμε ντους», είπε.

Ο απατημένος σύζυγος, από την πλευρά του, είπε ότι η γυναίκα του ήταν πάντα πολύ θρήσκα, όμως τα τελευταία χρόνια περνούσε όλο και περισσότερο χρόνο με νεαρούς μοναχούς.

Σε ό,τι αφορά τον 24χρονο, πιστεύει ότι αποπλάνησε τη γυναίκα του, πείθοντάς τη να τον υιοθετήσουν, κάτι που εντέλει δέχτηκε ο ευκατάστατος επιχειρηματίας.

Ο νεαρός μοναχός κρύβεται για να γλιτώσει τη λαϊκή κατακραυγή.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις